Det förbjudna ämnet och min målklänning. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Det förbjudna ämnet och min målklänning.

God morgon! Har du någon målklänning eller liknande?

Jag sitter och nynnar på ‘å vad det är skönt att va’ naken!, haha. Ett sånt humör vaknade jag på – så fylld av energi!
Hur mår ni? Har ni sovit som prinsar och prinsessor? Dags att visa min målklänning!

Imorse åkte den på. Målklänningen. Klänningen som hängt där på en galge och som bara för en månad sedan inte gick ens över höfterna. Det kändes så långt borta, och det var bara för 4 veckor sedan! Vågen har stått helt still, men jag har börjat springa igen och kört ett par hemmaträningspass. Dessutom har jag lagt in lugna yoga- och stretchövningar efter varje pass för att själen ska få återhämta sig den också.
Tack vare träningen och de energikickar den ger så är jag piggare, gladare och känner mig renare på insidan än någonsin. Det är en sån skillnad och ett starkt kvitto på att vågen egentligen inte har så stor betydelse – det sitter i hur du känner dig! Träna för att må bra och satsa på endorfiner – det är mitt tips denna torsdagsmorgon 🙂

Idag är det Elises sista dag på dagis för den här veckan och jag ska snart väcka henne för frukost och så att vi kan göra oss iordning. Jag tänkte försöka hinna med ett träningspass nu innan vi ska gå så har jag det gjort idag!
Senare i eftermiddag ska jag till läkaren för att kolla över mina åderbråck och mamma kommer hit för att mysa och passa barnen.

Vad gör ni idag? 🙂

Ha en fin torsdag – snart är det helg!

Kram.

nespresso suit suit suit målklänning suit suit suit

Det här är min målklänning och nu sitter den på. Varför har det blivit en sån tråkig diskussion det här med vågens siffror? Känn efter på insidan är mitt tips på dagen – mår du bra där så syns det på utsidan. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Kul med en målklänning! Jag fick mitt första barn i maj och längtar så mycket tills allt i garderoben passar igen! Än så länge kommer jag i tillräckligt många plagg för att jag ska klara mig utan att köpa nya men längtar så mycket till alla favoriter! Har märkt att mycket sköter sig själv, rasade en massa i vikt efter förlossningen och saker som inte går på ena veckan/månaden fungerar nästa utan att jag gjort något speciellt, det är verkligen häftigt hur mycket kroppen klarar! Nu har jag börjat träna lite grann och försöker tänka lite mer på kosten för att hjälpa kroppen den sista biten men jag låter det ta så lång tid det tar 🙂

Annons