Elises första kalas. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Elises första kalas.

God morgon prinsar och prinsessor! Det är dags för kalas!

Hoppas ni vaknat med ett leende just idag. Det är fredag och jag är otroligt redo för helg! Fredrick åker på cykeltävling i helgen och Elise har tjatat om att få sova hos mormor igen hela veckan, så det får väl hon göra då, haha. Fröknarna på dagis har frågat oss flera gånger om det är så att hon ska sova hos hennes mormor sedan i måndags och skrattar varje gång jag säger att hon hittat på det själv. Men i helgen – då ska hon få åka tillbaka för att leka med hundar och dockskåp så länge hon orkar och vill 🙂

På söndag är det även dags för Elises första kalas. Hon har fått sin första inbjudan och nu ska det handlas paket! Men ni måste hjälpa mig; Elise är 3 år snart – följer man med och stannar under hela kalaset som förälder? Eller åker man hem och sen kommer tillbaka för att hämta? Jag känner mig helt lost i frågan, men det känns ju rent spontant som om man skulle stanna kvar? Prata lite med föräldrarna och dricka kaffe. Eller har jag fel? Hur har ni gjort när era barn varit på kalas? 

Idag har vi dock ingenting planerat. Fredagar är som ni vet min ‘lediga’ dag och jag försöker umgås med barnen så mycket det bara går – så att de nästan tröttnar på mig när kvällen kommer sen 🙂 Vi har köpt hem en ananas så jag tänkte iallafall hitta på någon spännande mellis för dagen!

Ha en härlig fredag älskade ni!

Kram.

kalas kalas kalaskalas kalas kalas kalasmiddag

Gårdagens middag blev slowcooked fläskfilé i grädde och svamp creme fraiche, spaghetti och ärt- majs- och paprikamix 🙂 Gott och så enkelt! Vi hade dessutom typ 100 liter purjolök hemma av någon anledning så den fick jag använt också 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons