Du är värd världens finaste helg. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Du är värd världens finaste helg.

God morgon helg och god morgon lördag!

Hoppas ni har sovit gott allesammans och att ni känner vilken fin dag det här kommer bli. En fin dag behöver inte alltid betyda skratt och leenden. En fin dag kan även en sorgsen dag betyda att något växer, att något nytt är på väg upp ur det som just nu känns eländigt. Denna fina dag är din dag och det är du som väljer hur resten av ditt liv ska vara. Kom ihåg att fokusera på din inre lycka och ta vara på livet – det är för kort för att du inte ska göra mycket av det du vill hinna med. <3 Ta vara på din helg!

Igår tog jag och tjejerna en promenad vid lunch. Vi strosade ner mot leksaksaffären, Julia somnade och Elise levde loppan inne på BR. Vi fick köpt en present till hennes kompis, ett pussel till henne och Julia och hon fick en present från BR för att hon fyller år nu i september. Hon valde såklart såpbubblor och gick längs med hela Kungsgatan och blåste sina bubblor. Underbara unge!
Vi passade även på ett kika förbi Saluhallen och tittade genom fönstret på när Flickorna Kanold tillverkade sin choklad. Gissa om Elise var i extas? Ett underbart tips för er med barn och som har vägarna förbi! 🙂
När Fredrick kom hem gick jag ut på en löprunda – nästan 7 km i ösregn och jag mådde bara sådär underbart rakt in i själen. Att springa i regnet är den bästa typ av tärning jag vet – jag bara ler!
Vi avslutade kvällen med hämtmat, godis, chips och popcorn.

Nu ska vi snart sätta oss i bilen och lämna av Fredrick i Partille. Därefter åker jag och tjejerna för att möta upp mamma och syster och se hennes kille spela handboll. Det var år sedan jag var i handbollshallen så det ska bli ett kärt återseende 🙂

Vad gör ni idag? Det är tydligen schnitzelns glad – äter ni det till middag kanske? 🙂

Hoppas du får en fin dag och en ännu bättre helg!

Massa kärlek.

helg all black helg helghelghelg helg kanold kanold kanold kanold kanold kanold kanold kanold fredagsmys fredagsmys fredagsmys fredagsmys fredagsmys

Hoppas ni får en fantastisk helg! <3
Elises jacka är från Isbjörn of Sweden. Fler bilder hittar ni här 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons