Göteborgsmamman

Inskolning – nu är det dags!

God morgon! Inskolning!

Idag är det dags! Idag är det dags för Julias första dag på hennes inskolning! Tjoho! Jag tror Julia känner på sig att något roligt ska ske, för hon är efter mig som aldrig förr och på ett strålande humör.
Mamma är påväg hit för att passa Elise och Emilia den timmen vi är borta så att jag kan ha full fokus på Julia. Resten av veckan får vi se hur vi gör 🙂

Lite update får ni här:

Fredrick: Har varit borta hela helgen och kom hem efter middagstid igår. Han skulle ha tävlat två dagar i rad i Jönköping, men gårdagen var alldeles för blöt och många hoppade av. Han var en av dem, men stannade för att heja på alla tappra cyklister som klättrade runt i leran medan regnet öste ner. Nu är han på jobbet igen min morgonpigga man. Han har varit så saknad!

Elise: Har sovit hos sin mormor i helgen och för varje gång hon sover borta så tycker jag hon växer så himla mycket. Är hon tonåring nästa gång hon kommer hem tro?

Julia: Taggad för dagis! Det här kommer bli så himla bra. Hon har även börjat prata på som bara den och även om ”baja” är favoritordet så har hon på bara några veckor utökat sitt ordförråd något enormt.

Emilia: Sedan hon föddes så har hon sovit så bra. Det är knappt så jag vågar säga det för då vänder det väl, men jag får verkligen min sömn under nätterna. Hoppas, hoppas det håller i sig! Hon äter en gång på nätterna och vaknar alltid med ett leende på läpparna. Underbart!

Jag: Igår kväll var jag helt tokigt trött, men idag är jag påfylld med energi! Jag och Emilia tog en löprunda igår innan mamma kom hit med barnen och det var ett underbart morgonväder vi var ute i. Jag behöver verkligen min träning och den får mig att må så himla bra! Den här veckan kommer bli så spännande och då krävs en extra dos med endorfiner för att orka hålla igång 🙂
På tal om – ni har väl inte missat de här reaplaggen

Nu ska vi äta frukost här hemma och sen kilar vi iväg! Vad ska ni göra idag? 

Ha en fin måndag!

Kram.

workout inskolning inskolning feet

Idag är det dags för inskolning! Julia är supertaggad 🙂 

Babysittern som vibrerar och spelar musik hittar ni här. 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.