Göteborgsmamman

Tävling! Vinn presentkort värde 1500:- hos Alice & Fox!

I samarbete med Jollyroom. 

Hej alla tävlingssugna! Nu är det dags för en tävling igen – denna gången kan ni vinna ett presentkort att använda på Jollyrooms Alice & Fox!

Ni som älskar att kolla igenom barnrum på Instagram och Pinterest kommer älska den här tävlingen. Alice & Fox är nämligen ett av de märken som fått mest uppmärksamhet i sociala medier. Dess pastelliga färger och vackra former gör att man helt enkelt inte kan få nog – jag är ett superfan!

Så hur gör man för att tävla då?
Jo, för att vinna ett presentkort värde 1500:- så gör du såhär:
1. Gå in och kika på Jollyrooms utbud när det kommer till Alice & Fox. Utbudet hittar ni här.
2. Motivera VAD och VARFÖR du skulle vilja vinna det här presentkortet.
3. Håll tummarna och tipsa gärna dina vänner om denna tävling genom att dela den på sociala medier här nedan.

Tävlingen kommer att pågå även på Instagram och där kan ni tävla precis hur många gånger ni vill 🙂
På fredag 15/9 kommer tävlingen avslutas 21.00 och vinnaren presenteras under lördagen.

Lycka till nu och kör hårt!

alicefox

alice

FåtöljSkrivbord Med StolLuftballong
LjusslingaBokstavslampaKlädhängare
DockhusFåtöljTipitält

 

Här är våra favoriter här hemma.

I samarbete med Jollyroom. 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cassandra

  Verkligen ute i sista sekund men om jag ändå skulle ha turen på min sida så skulle jag använda presentkortet för att köpa Alice & Fox Lektält Tipi Grå/Vit då jag tycker det ser otroligt mysigt ut med ett litet tält i rummet, flyttlasset till våran nya lägenhet går i slutet av oktober och i mitten av februari kommer våran efterlängtade bebis, så det kommer bli mycket fix och trix med barnrummet därför skulle även jag bli extra glad om jag vann! 🙂

 2. Karin

  Jag skulle passa på att köpa ”Alice & Fox Bokhylla Canvas Vit” till min två-åriga brorson! Han älskar att läsa (titta på bilder) vilket såklart måste uppmuntras! Varje gång jag hälsar på dem (min bror bor i Stockholm och jag i Dalarna så det blir tyvärr inte mer än nån gång i månaden) så köper jag med mig en bok till brorsonen som vi givetvis genast ska sätta oss och läsa tillsammans! Så då är det ju i stort sett min uppgift att se till att han har någonstans att förvara sina böcker, och till det är Alice & Fox bokhyllan perfekt eftersom han lätt kan se alla sina böcker och hämta dem när han vill eftersom hyllan är i hans höjd! Sen skulle det såklart bli leksaker åt både brorsonen, min systerdotter (min bästa väns dotter) och den nya minstingen i familjen som bara är tre veckor! Och kanske skulle jag ha råd med något litet till mig själv också, jag är ju trots allt själv ett barn innerst inne 😉

 3. Anna Sandström

  Jag skulle vilja köpa Alice & Fox fåtölj till min dotter. Hon är 1år och älskar sitta som vuxna i vardagsrummet 😀 Hon skulle bli jätteglad om hon skulle få en egen fåtölj! Sen vill jag också köpa en klädstång till hennes nya rum.

 4. Suzanna Andersson

  Åh, men det finns ju så himla mycket fint. Vi har precis flyttat och barnens rum är ganska tomma, den där sista touchen saknas. Hade beställt lite hyllor och inredningsdetaljer. Hade varit kul att få piffa till lite.

 5. Maria Henrikson

  Äntligen skulle tösens rum få ett litet lyft! Hon drömmer om att göra ordning sitt rum, det här vore en härlig början! Så mycket fint det finns? Men vet att hon skulle bli såååå glad för ett sängbord och ett skrivbord med stol! Hon är en bokslukare och pysslare! En ”F” lampa och lite fina förvaringsaskar, tror hon skulle vilja ha de blå väskorna! Men hon skulle absolut få välja det hon vill! Whiiii… hon skulle bli såååå glad!

 6. Emelie Petersson

  Jag frågade faktiskt sonen vad han ville ha. Han ville ha en big square dots taklampa i rosa. Inget annat ville han ha. Så det hade vi valt. Och självklart ett tipitält Eftersom han älskar att leka i kojor. Eftersom sonen kommit lite i kläm när lillasyster kom i mars och jag gick i skolan samtidigt så hade det varit toppen att få skämma bort hono lite. Vilken dröm att få ge detta till sonen när han fyller 4 snart.

 7. Hanna

  Jag älskar det fina grå köket och tänkte det vore perfekt till min 5-åring som älskar att leka kock och bjuda på mat. Men han satt med tidigare ikväll och såg det fina stora dockhuset och blev alldeles förälskad! Mamma, mamma titta vilket fint hus! Tror du tomten kommer med ett sånt till mig? Precis ett sånt jag önskat mig fast jag visste inte att det fanns! Sååå… Dockhuset vore ju verkligen a dream comeback true!

 8. Jessica Åkesson

  Jag hade velat köpa lektältet Tipi i blå/vit till vår lille Theo. Han älskar att gömma sig och just nu är det extra roligt att försöka krypa in i kattens tunnel här hemma, haha det går ju sådär. I ett så fint lektält blir det väldigt fint i hans rum samtidigt som det blir som en liten lek- och myshörna så jag vet att den lille herrn hade blivit överlycklig.
  Med en födelsedag som snart väntar så hade det varit väldigt kul att vinna presentkortet och shoppa från Alice & Fox! <3

 9. Jerker

  Det vore så kul att få ge ett av de fina bäddseten till våra gravida vänner, för att de är så himla trevliga och inte alltid haft det så lätt <3

 10. Jessica Lund

  Hej! Jag skulle välja förvaringsmöbel till mina söner till alla deras legoskapelser som står exakt överallt 😉 Även en fin filt till mitt kommande kusinbarn skulle jag välja 😍

 11. Annika Nilsson

  WOW! Jag skulle vilja köpa Alice & Fox Lektält Tipi Rosa/Vit som välkomstgåva till mina vänner som flyttar hem till Sverige igen efter att ha bott 4 år i Afrika ute i bushen där de arbetat med sjukvård. Jag tänker mig att det här Tipi lektältet är lite samma känsla som en afrikansk hydda och att barnen skulle tycka att det var roligt att ha ett litet Afrika även här hemma. De har ju ändå bott nästan hela sitt liv där! Skulle vara underbart att få välkomna hem dem med denna fina överraskning!

 12. Sandra

  Jag har en liten treåring i min närhet som skulle få ett leksakskök så han kan laga mat åt lillebror och så en fin taklampa så han kan se vad han lagar för nåt. Det skulle bli väldigt uppskattat.

 13. Boo. B

  Vilket härligt pris , på alla vis ! Önskar presentkortet till sonen och hans familj ! Med 2 småttingar i huset – och ett hus ”under renovering” – tror jag detta skulle bli som en ”Julklapp i förskott ” . Jag själv skulle kunna tänka mig Alice & Fox Bokhylla i vitt – och – eller Alice & Fox Livia Fåtölj i grått !? Allra bäst skulle det vara – om dom själva fick bestämma .

 14. Gunilla . M . B

  Vilket härligt pris , på alla vis ! Önskar presentkortet till sonen och hans familj ! Med 2 småttingar i huset – och ett hus ”under renovering” – tror jag detta skulle bli som en ”Julklapp i förskott ” . Jag själv skulle kunna tänka mig Alice & Fox Bokhylla i vitt – och – eller Alice & Fox Livia Fåtölj i grått !? Allra bäst skulle det vara – om dom själva fick bestämma .

 15. Sandra Johansson

  Godkväll . Det finns så mycket fint från Alice & Fox och jag kan sitta i evigheter och drömma och önska att vi kunde köpa rubbet till våra små prinsessor . Högst på önskelistan står dock det underbara tipitältet. Vi har pga oväntade renoveringar i vårt hus inte kunnat lägga prio på att få iordning flickornas rum och det dröjer tyvärr ett tag till innan vi kan få de klart. Med detta tält kan de få en egen mysig plats , att läsa bok i , kanske ha picknick med varandra , leka o busa och ha sin lilla hörna i lugn och ro avskärmade från all renoveringsröra runt om 😊

 16. Gunilla

  Jag skulle vilja vinna det fina köket till mina två barnbarn Elsie och Stina. Stina som är äldst älskar att laga mat och hjälper gärna till när hon är på besök ”trots att det mesta hamnar på golvet.”

 17. Anders

  Eftersom jag älskar att läsa med mina barn och vet hur viktigt det är för deras språkutveckling så skulle jag vilja vinna en husbokhylla för att på ett lekfullt sätt inspirera dem att läsa och utforska böckernas värld.

 18. Amanda

  Har delat på fb! Åhh så underbart för en ensamstående studerande mamma att få göra dottern lycklig med ett prinsessrum! Skulle köpt: Alice & Fox Fåtölj Livia, Grå, Alice & Fox Skrivbord och Stol, Vit och Alice & Fox Klädstång Vit, men det var svårt att välja! Allt var så fint!

 19. Linda

  Åh, vilken drömtävling! Alice & Fox har ju så mycket fint. Jag hade utan tvekan köpt ett rosa tipi tält, ett lamp-v och bokhyllan cube vit/natur. Varför? Jo V för Vincent, ett tipitält för att han önskat sig ett länge och jag inte haft möjlighet att ge honom ett, rosa för att han älskar rosa (!) och bokhyllan för att är det något vi behöver på våra 18 kvm så är det förvaring (och denna är dessutom riktigt snygg!). Nu hoppas jag och håller tummar! Kram.

 20. Ulrika

  Så svårt att välja eftersom de har så väldigt mycket fint! Jag skulle så gärna vilja vinna eftersom mina flickor aldrig har kunnat få något nytt och extrafint. Allt de har fått är från loppis och där köper vi bara nödvändiga saker såsom kläder, skor och basmöbler. Därför skulle jag vilja skämma bort dom med ett fint vitmintgrönt tipitält.

 21. Amanda Bach

  Jag vill vinna: Alice & Fox Dockhus, Vit. Min brorsdotter har spenderat flera månader på sjukhuset och ska få komma hem om några dagar. Det skulle vara så kul att överraska henne med ett fint dockhus. Det förtjänar hon! Hon är en kämpe <3

 22. Björn Karlsson

  Du är det bästa som mig någonsin hänt! Min alldeles egna och söta köksassistent! Min son drömmer om att få laga mat med kärlek… allt från pasta, soppa eller söndagsstek! En sann kock, sötast och bäst… du är sååå entusiastisk, men slabbar dock mest! Allt du bjuder på har du redan provsmakat… alltid en tugga i alla bullar du bakat! Vid en vinst från Göteborgsmamman hade det blivit ett himla stök… om du från Alice & Fox fick ett eget kök! <3 https://www.jollyroom.se/leksaker/lilla-hemmet/leksakskok-spisar/alice-fox-leksakskok-gra

 23. Jessica Hellström

  Jag hade valt en varsin bokstavslampa till grabbarna och mig, ett snyggt överkast och ljusslingor, höstmys i mängder, det är inte ofta man unnar sig nya grejor, så detta hade verkligen blivit perfekt!!

 24. Lisa

  Alice & fox är en riktig storfavorit! Vi väntar vårt första barn i februari och det är sååå många inköp som ska göras. Hade jag haft turen att vinna hade jag valt bäddset, spjälskydd och filt till vår lilla prinsessa. Nödvändiga prylar som Alice & fox är experter på att ta fram. Jag vet att Lilla A hade älskar att få sova i sin säng omgiven av dessa underbart fina saker!

 25. Cornelia altemark

  Hade jag haft den otroliga turen att vinna skulle jag inreda min snart 3 månader pojkes rum. Det skulle ge oss en push att börja sätta upp väggen som ska bli hans rum.
  I detta mysiga kryp in vill jag inreda med Alice & Fox kista och klädstång som fanns i ett set, kistan till förvaring för leksaker och klädstång till söta små kläder och i framtiden utklädningskläder. Jag hade även spenderat den sista 500 lappen på Alice & Fox bokhylla i Cirkel 4-pack, har köpt massor av pixiböcker och vill förvara dom fint i hyllor som vi sedan kan läsa tillsammans.
  Hoppas hoppas 👏🏻🍀🍀

 26. Lina

  Två större barn och en baby! Trotsålder, syskonbråk och långa bebisarmar! Det är inte alltid kul att dela rum med syskonen och det är lätt att glömma vem som äger vad eller att plocka undan småsaker som lillasyster kan stoppa i munnen… Vi behöver förvaringsboxar så att vi kan undvika strider om vilken leksak som är vems – och att vi kan hålla smådelar på behörigt avstånd från minstingen som stoppar allt i munnen! 🙂

 27. Tommy

  Hej Hopp

  Alice and Fox lampor med bokstäverna i min sons namn, så att hans namn kan lysa lika klart som han gör.

  Ha det fint
  Tommy

 28. Jenny

  Min dotter älskar att läsa och organisera leksaker i olika storlekar och former, så eftersom det saknas förvaring till hennes rum och en mysig hörna för henne att läsa och kika i böcker skulle jag välja Alice & fox fotölj Livia, den vita kistan och alice & fox pappväskor i 3-pack. Färg och mönster på pappväskorna hade dottern fått välja själv.

 29. Marie Alvas mamma

  Skulle vilja ha skrivbordet med stol till min dotter. Min fyra åring har fått ett eget rum och nu skall det inredas så en vinst hade varit ett perfekt bidrag till hennes rum.

 30. Malin

  Gud så mycket fint som finns! Jag vill vinna så att min lilla kille kan få en kista för snygg förvaring samt bokstavslampan L som står för första bokstaven i hans namn 🙂 Jag vill vinna för att jag, min kille och vår son fortfarande bor hemma hos våra föräldrar då det är riktigt knepigt att hitta lägenhet i Stockholm. Att jag pluggar på universitetet och han enbart har kontrakt på 70% på jobbet gör ju inte att ekonomin är på topp direkt, så varje krona går verkligen till det nödvändigaste och sparande till boende. Än så länge har vi klarat oss undan de stora köpen då vagga finns i släkten sen innan, kläder och leksaker har funnits sparade från våra uppväxter osv, men nu känner jag verkligen att jag skulle vilja att han får saker som verkligen bara är till honom. Både en kista och bokstavslampa skulle passa lika bra nu när vi bor hemma som i hans framtida egna rum i vårt framtida boende och jag tror att båda sakerna kommer passa honom under en väldigt lång tid vilket för mig är viktigt nu när vi inte badar i pengar! 🙂 Jag håller tummarna stenhårt för att vi kammar hem priset, inte bara för att jag skulle bli glad om vi kunde vinna, utan främst för att jag vet att det verkligen skulle göra en enorm skillnad för oss att få ett presentkort som är värt så mycket pengar som vi kan skämma bort vår underbara son med!

 31. Madeleine

  Åh detta hade varit perfekt för oss. Vi har precis flyttat till en trea och väntar tvillingar nu i oktober.. en prins och en prinsessa. Då jag varit sjukskriven en stor del av gravidteten så är vår eknomi inte den bästa just nu. Att få två små samtidigt innebär i stor utsträckning dubbla utgifter och det har blivit väldigt dyrt för oss med allt som ska köpas. Jag vill så gärna inreda deras rum fint. Fotöljen Silla, grå och filten Teddy square dots dusty blue hade passat perfekt för sena nattmatningar. Och den fina lampan sjärna clear white hade varit mysigt 🙂
  Hoppas på att vinna.. hade varit så kul!

 32. Sandra Hedin

  Min dröm är att få inreda kommande barnrum ❤️ Med ett nyköpt hus mottages mer än gärna ett litet bidrag för att kunna uppfylla min och sambons dröm 💕 Jag önskar att få inreda en myshörna där hela familjen ges utrymme. Ett mysigt tält och en hylla fylld med härliga och spännande böcker 🌺
  Jag längtar och håller tummar och tår ❣️

 33. Weroniqa

  Åh! Om jag hade vunnit hade jag köpt bokhyllan åt min dotter. Vi ska snart göra iordning hennes rim och så hon redan älskar böcker (snart 1 år gammal) så vill jag såklart uppmuntra det. Vad passar då bättre än en fin bokhylla (i hemnes höjd dessutom) Älskar Alice & Fox!

 34. Nathalie Betander

  Jag skulle mer än gärna önska mig ifall jag vann presentkortet är babygym och de fina bords- och taklampa i soft pink! Då jag väntar en tjej i december. Jag har haft en dröm om hur jag skulle vilja dekorera dotterns rum men ekonomin har alltid hållit sig då vi fått prioritera bland annat barnvagn och saker till bebis! Detta hade vart en sådan hjälp på traven! Jag har för tillfället en ljusslinga i hennes rum så lampor hade verkligen vart något! Och lyxigt att faktiskt få ett babygym. ❤️

 35. Emma Roos

  Vilken underbar tävling🌟
  Har nyligen blivit mamma för första gången och det är en helt fantastisk känsla finns nog inga ord att beskriva, det är nog bara vi mammor som förstår! Vi ska snart flytta ifrån vår lägenhet och in till ett hus där vår dotter ska växa upp och eventuellt ett syskon. Just nu har vi inga möbler till henne och skulle bli så lycklig om jag hade vunnit detta presentkort , en perfekt start till inflyttningen till min tjej som blir snart 9 månader.
  Jag håller verkligen tummar & tår att turen är på min sida 💫

 36. Susana

  Vilken grym tävling. Jag jade valt varsin bokstavs lampa till barnen och en grå fåtölj till Isabellas rum. Hade blivit perfekt ett års present till henne.

 37. Jenny

  Vilken rolig tävling 👏

  Jag skulle vilja vinna Bokhylla, kistan och klädstång till min 7 åriga dotter då jag planerar att göra om hennes rum ☺️

 38. Nathalie Gustafsson

  Jag skulle tycka att det kändes helt fantastiskt att få slå in två slå stolar och ett bord till lina pseudotvillingar till jul. De har precis fått ett lek-kök som de använder flitigt men de har inget att duka och servera på ännu. Håller timmarna för en GOD jul 😍

 39. Linnea Lokind

  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna ett dockhus och bokförvaringen till min dotter Alicia. Har kollat så länge på det dockhuset och vet att hon hade blivit överlycklig över det. Bokförvaringen i canvas hade varit perfekt för att dölja det fula elementet i hennes rum och även förhindra att hon ramlar in i det och skadar sej, då det är ett sånt gammalt vattenburet element.
  Håller alla tummar och tår 😁✊🏼✊🏼🍀

 40. Stefan svenberg

  Om jag vann denna tävling så skulle jag ge detta presentkort till min syster, hon har precis genomgått hem hemsk skiljsmässa där hon blev utan allt till barnen, så att få detta som start för hennes två döttrar får välja av sortimentet hade varit en dröm för dom! Håller tummarna.

 41. Emelie lindman

  Åååh lek tältet 😍 Lite ljus slingor kanske ! Som ensamstående 5 barns mamma skulle detta underlätta och hjälpa deras små kryp in och göra dom mysiga ❤️❤️Håller tummar!!!!

 42. Oskar karlsson

  Jag skulle välja tältet till min dotter! Hon fyller två år snart och har kommit in i en period där hon älskar att bygga kojor och lägga sig och läsa böcker tillsammans med pappa (helst) men mamma går bra! Jag skulle vilja ge henne detta tält för hon min lilla tjej förtjänar att få ha en koja i sitt rum forever and ever!

 43. Demet

  Alice & Fox skrivbord och stol!! Perfekt för skapande och pyssel till min dotters blivande rum, speciellt nu när lillebror är påväg (bf ok 2017). Skulle vara en perfekt present ”från” lillebror till storasyster som ännu bara är 1,5år.