Göteborgsmamman

Bubbleroom, see you soon!

God morgon änglar. Kalas – fix för hela slanten!

Hoppas ni har sovit gott och att ni längtar massor till helgen. Vi är ju snart där!
Men innan det är helg så har vi fortfarande 2 inskolningsdagar kvar och en himla massa fix inför Elises kalas på lördag. Jag tror det kommer bli super – det här Frostkalaset kommer hon gå i spagat för tror jag! Haha. Det blir både Frostpresenter, Frostgodis, Frosttårta, Frostballonger och Frostgoodiebags. Dessutom kommer många av hennes vänner för henne att dela dagen med. 3 år. Min stora tjej <3

Igår gick dagen verkligen i ett svep. Fredricks föräldrar var här större delen av dagen och bara mös. Hans mamma följde med Emilia till BVC och sedan möttes vi upp för en lunch ute.

Idag väntar som sagt mer inskolning och sedan beger jag mig mot Bubblerooms huvudkontor. Jag lämnar av mamma och barnen hos min farmor som bor i närheten och sedan blir det fokus fashion och mode 🙂 Så kul!
Ni ska få se en himla massa fräscha nyheter så fort jag kommit hem igen. Jag ska försöka slänga upp lite storys på Instagram under dagen 🙂

Nu måste jag snabba mig lite! Ha en underbar torsdag.

Stor kram!

kalas kalas kalas kalas kalas familjetavla familjetavla mellanmål mellanmål mellanmålfrostkalas frostkalas frostkalas frostkalas frostkalas

Så himla fin tavla vi fick från Fredricks bror och hans familj. Jag tar piken att barnagörandet slutar vid 3, haha! Jag älskar den. Nu ska jag försöka hitta en fin plats för den att hängas upp på 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.