7 saker att se fram emot. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

7 saker att se fram emot.

Hej på er! 7 saker att se fram emot!

Sikken dag! Jag har precis bockat av sista telefonsamtalet för idag och i princip allt är klart för Elises kalas imorgon. Det är “bara” tårtan och lite fika kvar, men det tar vi imorgon bitti. Presenterna är inslagna, cupcakes-tornet är uppfällt och fiskdammspåsarna fyllda. Det här blir bra! 🙂 7 saker att se fram emot!

Jag tänkte att jag skulle dela med mig av en liten fredags-lista dagen till ära på saker jag ser fram emot och sen smiter vi iväg på kalas!
Hoppas ni får en underbar eftermiddag och kväll. Kram!

  1. Elises kalas. Det är så kul med kalas tycker jag och jag har ju sagt förut att jag älskar att planera dem. Sen att jag alltid blir stressad när allt närmar sig och ska fixas, det är en annan grej, haha. Men kul är det!
  2. Barnens leenden. Det ska bli så kul att se dem imorgon när de får öppna sina paket. Eftersom de fortfarande är så små så har vi även köpt presenter till Julia för att hon inte ska bli ledsen såklart 🙂 Hon ska få en egen sångbok och en Olof-figur!
  3. Dagens kalas. Det ska bli kul att träffa Fredricks del av släkten – det är alltid fullt ös och alla pratar i mun på varandra.
  4. Nästa veckas inskolning. Julia blev lämnad själv för första gången idag och var på förskolan 1 timme själv. Det hade gått himla bra och hon log stort när jag hämtade henne.
  5. Fotoshoot. Om 2 veckor exakt så ska jag bli fotad. Det ska bli så kul att se det färdiga resultatet sen – fotografen är grym!
  6. En ny vecka. Jag älskar verkligen måndagar och hur mycket jag än ser fram emot helgen så ska det bli roligt med måndag igen!
  7. Framtida weekend. I oktober ska jag och Fredrick ner till Falkenberg Strandbad igen och spendera en natt. Jag älskar att vara där!

Har du något spännande att se fram emot framöver? 🙂 

7 saker frost bubbleroomstylefrost frost barnkalas

Nu är jag redo för dubbelt upp i kalas! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons