Göteborgsmamman

Frostkalas extra allt.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bubbleroom.
Frostkalas!

God kväll fina.

18:50 och först nu kommer dagens första inlägg. Det har verkligen varit fullt upp här idag som ni förstår – Elises kalas har verkligen varit igång sedan 7:30 imorse. Jag vaknade av att Emilia låg och kickade mig i ryggen och då började även Elise vakna till. Jag sprang upp, hämtade paketen och väckte Fredrick. När han skulle morgonkissa stod jag och stampade utanför toaletten och sedan smög vi in till en halvvaken 3åring.
Vi tog ton och våra hesa röster väckte både henne och Julia som båda snabbt fick syn på paketen. Det var en otroligt mysig morgon och vi mös i sängen allihopa innan jag gick in till köket och satte igång med baket. 8 stod jag i köket och när klockan slog 13 och gästerna kom så var jag precis klar – sån himla bra tajming! 🙂 Frostkalas!

Elise (och vi också såklart!) har haft en underbar dag. Hon och Julia har skrattat och lekt hela dagen med sina vänner och det har öppnats presenter högt och lågt. Tusen tack till alla er som kom – ni förgyllde verkligen vår dag! <3
Vilka vänner vi har alltså. Och det är alltid som om alla känner alla vilket gör hela stämningen alldeles fantastisk.

När alla hade gått gick jag ut och sprang i mina nya kläder och sedan köpte vi hämtmat till middag. Ingen av oss orkade stå i köket efter den här dagen, haha.

Nu kryper vi ner i soffan och myser. Elise sitter på golvet och har pärlat säkert 100 gånger om den senaste kvarten, haha. Lilla gullungen <3
Hoppas ni får en fantastisk lördag. Det är ni värda.

Stor kram.    frostkalas frozen frozen frozenträningskläder träningskläder träningskläder

Mina små fina tjejer <3 Så glada och stolta över deras klänningar. Tror ni inte jag nästan började lipa när vi började sjunga för Elise? Haha. En stolt mamma helt enkelt!
Löpartröja och löparbyxor  i reflexmaterial hittar ni här på rea (
adlinks) – perfekt inför den mörka hösten!
Sport-bh i camo hittar ni här. 

 

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bubbleroom.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.