-“Äsch, hon håller bara på att få tänder!” – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

-“Äsch, hon håller bara på att få tänder!”

God morgon på er! Tänder

Nu tycker jag verkligen att man börjar känna hur mycket hellre man vill ligga kvar under det varma täcket än att faktiskt gå upp och ut i kylan – och då är det inte ens riktigt kallt än! Haha 🙂

Hoppas ni mår super. Jag mår himla bra och vet att det här kommer bli en bra dag. Idag är tanken att jag ska stanna kvar på förskolan för att äta lunch och vila med Julia. Sedan i fredags har hon varit själv de 1,5 h hon varit där, men eftersom hon aldrig själv ätit eller sovit där så gör man det första gången tillsammans. Jag hoppas och tror att det kommer gå bra 🙂 tänder

Pusslet idag blev dock Emilia. Fredrick har möte på möte på möte, hans föräldrar är sjuka och min mamma skulle iväg under morgonen. De ville helst inte att Emilia var med under vilan och det förstår jag verkligen, så mamma var snäll och erbjöd att hämta henne under hennes lunchrast och promenerade med henne en stund tills Julia vaknat (om hon nu somnar – det gjorde iallafall inte hennes storasyster, haha). Thank god för det!

Igår hade vi till en början en väldigt mysig dag, men när Elise kom hem från förskolan så hade tjejerna en sån där riktig syskon-bråkar-dag och Emilia bara grät och grät och grät. Jag gissar på tänder (gissar man inte alltid på det?) eftersom hon slemmar något infernaliskt. Nu har hon varit vaken och gråtit större delen av natten och även om jag är pigg i själen så känns det som om mina ögon bara vill gå tillbaka till viloläge.

Men, det är ingen trötthet som inte lite kaffe kan råda bot på! Om det är så att jag ska lämna Julia den första stunden idag så sätter jag mig på något fik och jobbar lite. Vill de att jag stannar, ja, då spenderas den här halvdagen på förskolan 🙂

Vad gör ni idag? 🙂

Kram.

condeco inskolning tänder smörgås middag

Gårdagens middag blev långkokt fläskfilé i svampsås med ris och morötter. Emilia fick smaka morot i puréform och tyckte det var fantastiskt gott! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons