Skjorta i nytänk & öppning av Newbie i Göteborg. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Skjorta i nytänk & öppning av Newbie i Göteborg.

God morgon lovies. skjorta

Torsdag och snart är det helg! Jag hoppas ni mår strålande och har fina planer för kommande lördag/söndag 🙂
Igår fick jag en ensam morgonkaffe på stan och sen var mamma här och tog hand om Emilia medan jag hängde på Julia till förskolan och åt lite lunch. Hon var inte alls sugen på att vila så vi gick rätt snabbt därifrån. De sa att det är mer regel än undantag att barnen inte vill vila med sina föräldrar så jag hoppas att hon får lite sömn idag istället 🙂 skjorta

Idag ska jag till premiäröppningen av Newbie i Göteborg. Butiken kommer ligger i Frölunda Torg så vi åker dit så snart de stora tjejerna är lämnade på förskolan. Efter att vi varit där kommer mamma och hämtar oss och vi drar oss vidare ner mot Kungsbacka för lite shopping och mys.
När klockan blivit efter lunch ska tjejerna hämtas upp och Elise kan fira att det är hennes fredag 🙂 Julia däremot, hon får gå på förskolan en dag till.

Tänk att inskolningen snart är slut. Snart ska jag börja lämna båda barnen på respektive avdelning och de ska få leka med sina vänner. Livet går så fort – lova mig att ni stannar upp idag och reflekterar lite. Gör du det du vill göra? Vill du bo där du bor? Äta tacos varje fredag? Eller vill du se mer än din trädgård och busshållsplatsen utanför? Du bestämmer.

Nu ska jag göra mig iordning och sen gittar vi från lägenheten! 🙂

Ha en fin torsdag.

Kram.

skjortaskjorta skjorta skjorta skjorta skjorta skjorta skjorta love love babylove

Jag är alldeles kär i den här skjortan med knytning i ärmarna! Så himla läcker! Och den där lilla pjäsen på bilderna är inte fy skam hon heller <3 Förstår ni hur mycket man kan älska sina barn? Den kärleken är så obeskrivlig och alldeles, alldeles underbar. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Rebecka

  Kul att Newbie öppnat! Jag bor inte i gbg men ska dit med min syster nästa helg. Har du tips på andra barnaffärer? Inte lekia och toys r us utan lite mer speciella affärer, om du förstår vad jag menar! Både med kläder eller leksaker. Vi har barn mellan 1-6 år. Tack för en bra blogg!

  1. goteborgsmamman
   Malin Stensson

   Hej Rebecka!
   Klart jag ska kunna hjälpa er 🙂 Kul att ni ska hit förresten! Jag lovar att du har ett inlägg i dagarna om butiker som du kan vilja besöka med era små 🙂 Kram och TACK SJÄLV! <3

Annons