Happy Birthday my 3 year old. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Happy Birthday my 3 year old.

God morgon hjärtan. Happy

Hoppas ni sovit gott. <3 Happy

Jag är alldeles säker på att Elise hade en väldigt lugn men mysig födelsedag igår. När vi lämnat Julia på förskolan tog vi en sväng för att fota lite barnbutiker (som kommer i ett tips-inlägg senare idag!) och för att köpa en bullkrans på Brogyllen inne i Saluhallen. Saluhallen här i Göteborg är verkligen så himla mysig. Det är nästan som att resa tillbaka i tiden och allt är så välbevarat och vackert. Födelsedagsbarnet fick en bulle och sedan gick vi hemåt igen.

Mamma kom vid lunch och då passade jag på att springa en runda med Emilia och löparvagnen, hämta ut paket och sedan tog vi de snabba stegen till Julias förskola för att hämta hem henne igen denna fredag.
Vid middagstid kom Fredricks bror och hans familj hit. De hade köpt med sig pizza och vi bjöd på den köpta kanelkransen till efterrätt. Mums! När vi ätit upp jäste vi i soffan ett tag och sedan åkte de hem – då gick verkligen Julia på någon överskottsenergi. Fullt förståeligt när de roliga kusinerna är på besök och det var inte konstigt att hon vaknade senare än vanligt idag 🙂

Senare idag ska vi till Fredricks jobb på familjedag. Det ska bli himla kul att se hur han har det och jag är säker på att tjejerna kommer bli alldeles exalterade över alla lastbilar som går där längs med bandet.
Det är nästan så att jag tror att jag är den som längtar mest. Jag var med i något som hette Volvo Adventure när jag var yngre och har varit på deras rundturer flera gånger om. På något sätt lyckas jag aldrig få nog och något säger mig att idag blir en sån där dag när man nästan inte vill hem! Jag kanske skulle sadla om till bilmekaniker? Haha.

Vad gör ni idag? 🙂

Ha en fin lördag!

Kram.

brogyllen brogyllen happy saluhallen cinnamonbun happy happy happy cinnamonbun pizzanight pizzanight pizzanight

En underbar 3årsdag och en glad och stor tjej gick nog och la sig med ett leende på sina läppar igår <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.