Tips på barnbutik i Göteborg? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Tips på barnbutik i Göteborg?

Tips på barnbutik i Göteborg?

Jag fick en kommentar från en tjej som ska till Göteborg med sin syster nästa helg och som då ville ha lite tips på barnbutiker i Göteborg. Rebecka undrade om jag kunde tipsa om butiker som inte är stora kedjor, utan mer gedigna mysaffärer 🙂
Självklart ska jag hjälpa dig Rebecka! Så Elise, Emilia och jag tog en tripp ut på stan medan Julia var på förskolan och fotade de butiker som jag tycker ni ska kika in i. Hoppas du gillar dem och att ni får en underbar tid i vår fina stad <3 barnbutik

Stor kram!

barnbutik

Den här gatan heter Södra Larmgatan. Här ligger 3 barnbutiker.

barnbutik

Först har vi Tummelisa. Såhär skriver ägaren på sin hemsida:

” Jag fick en idé för 15 år sedan om att sprida färg och glädje till våra minsta. Därför startade jag Tummelisa Babydesign. 

Små babykläder fick bli bärare av mina djur, mönster bestående av möss, igelkottar, elefanter, nallar, bilar och tåg i olika teman. 

Efter några år började jag även måla på barnkammarinredning då efterfrågan blev större. Jag använder inga schabloner utan varje artikel görs för hand vilket gör presenten unik. 

Till mitt hantverk har jag allt eftersom knutit kvalité, färg och form. Jag säljer Selectas vackra träleksaker, Sterntalers speldosor, Svenska Playsam, Westfalenstoffels leksaker samt Svenska Oskar och Ellen som arbetar med pedagogik som riktmärke. Udda barnkläder från Danska olika designers är vad som gjort succé i butiken det senaste året. 

Nöjda och glada kunder som får känna sig unika i sitt presentval är min tanke bakom det hela. Känner du att du delar dessa tankar är du hjärtligt välkommen in i butiken!

Med vänliga hälsningar Tummelisa / Ann-Chatrine “

barnbutik barnbutik barnbutik

Sen har vi Krabat som är något större – ett riktigt paradis för barnen! Elise blev alldeles tossig bara vi stod utanför och kikade in. Tyvärr var affären stängd eftersom vi var där så pass tidigt, så vi får gå dit någon dag snart igen 🙂 

barnbutik

Big Baby är gamla Babyproffsen. Jag älskar den här butiken just för att den är så mysig och har precis allt. Dessutom är servicen helt otroligt!

barnbutik barnbutik barnbutik barnbutik

Min favoritbutik! Lilla Rummet – ligger ett stenkast från de andra affärerna och ett måste för er att besöka. Så härlig! 

barnbutik barnbutik

Grandma’s ligger på Vallgatan – precis vid Avalon och Le Pain Francais (där de har uuunderbara ceasarsallader! Jag tjatar jämt om dem!) – och är egentligen en inredningsbutik. Men på övervåningen har de dock en barnavdelning med himla söta saker! Kolla in den om ni har vägarna förbi 🙂

barnbutik barnbutik

Dockbutiken ligger en bit från oss och är en pytteliten butik, men som ändå kan ha saker som ingen annan barnbutik har 🙂 Öppettiderna är dock lite sådär, men det är ändå öppet 4 h på lördagar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Och GOS-butiken som öppnar imorgon (smygöppnar idag) om man är intresserad av ergonomiskt bärande 😍😍 bärsjalar, selar och lite gott och blandat. På magasinsgatan 👌