Familjedag: Gårdagen på pappas jobb. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Familjedag: Gårdagen på pappas jobb.

Hej på er! familjedag

Oj, vilken rivstart det blev på den här söndagen – fram tills nu har den verkligen gått i ett!
Vi var uppe vid 7:30 och sedan dess har det städats, bytts sängkläder, ätits pannkakor och jag har äntligen fått tvätta fönstrena. Det låter kanske inte som något vidare mission, men vi har såna där dubbelfönster och bor en bit upp i huset vilket betyder att man måste haka loss det yttre fönstret för att kunna tvätta dess utsida. Nu står de tvättade mot väggen och Fredrick ska få äran att sätta tillbaka dem, haha.
Jag måste fixa sovrummets fönstren också, men idag står även lite shopping på agendan så vi får ta en paus från allt fixande. Tjejerna behöver nya kläder och Julia behöver höstskor. Jag funderar på om jag ska ta mig förbi Lester och köpa likadana som Elise har. Vad tror ni om det? 🙂 familjedag

Igår var det familjedag på Fredricks jobb och det var  mycket folk. Det som är roligt är att Fredricks ena bror jobbar på samma ställe så vi gick dit med hans familj och svärföräldrarna. Tjejerna fick hoppa in i  lastbilar, titta på fiskar och sköldpaddor och äta korv med bröd i stora mängder! Dessutom fick de se var pappa håller hus under dagarna – bara det var värt att åka dit för. Vi hade en supermysig dag 🙂

Dags att göra oss iordning! Ha en fin söndag.

Kram.

starbuckstravel traveller travelling resa familjedag familjedag familjedag

 Gårdagen på pappas jobb var super tyckte tjejerna 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.