Bamse åker ut på turné! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Bamse åker ut på turné!

Bamse i samarbete med Ticketmaster. 

Den 11 november är det dags för Bamse!

Jag vet inte vem som har längtat mest – Elise eller jag – på att få gå på den här föreställningen den 11 november  här i Göteborg.
Det var redan i maj som jag tänkte att det kunde vara kul att ta med Elise på Bamse eftersom hon älskar honom så himla mycket. Sagt och gjort och det som kändes så långt bort då, är rätt så nära nu.

2016 firade Bamse 50 år och är en av våra absoluta favoritbjörnar. Därför vill jag tipsa er alla där ute om den här föreställningen som är skriven av Peter Magnusson, musik komponerad av Martin Stenmarck och med Magnus Samuelsson som spelar en av huvudrollerna.

Nu åker Bamse, Lille Skutt och hela gänget ut på turné för att besöka Karlstad, Linköping, Malmö och Göteborg. De kör ett antal föreställningar och platserna går åt med fart, men än finns det biljetter till er och era små kvar 🙂
Biljetterna hittar du här!

Jag längtar så mycket tills jag får se Elises min när vi sitter där i publiken. När vi besökte Bamse och Lille Skutt på 421 här i Göteborg så ville hon inte ens gå därifrån. Det här blir en perfekt liten present till henne och Julia 🙂

Kram.

bamse bamse bamse

bamse

Bamse åker ut på turné!

Bamse i samarbete med Ticketmaster.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.