Superstart på den här veckan! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Superstart på den här veckan!

God morgon underbara ni. Superstart

Har ni sovit gott? Känner ni er utvilade och laddade för tisdag? Själv tycker jag bara att de första minuterna i sängen är värda att stanna för, sedan börjar de klia i kroppen på mig och jag vill uträtta allt som behöver göras. Men de där första minuterna – mmmm… Superstart
Idag kommer städet vid 9 och då är även tjejerna på förskolan så jag och Emilia ska passa på att göra något ensamma. Vad det blir får vi se. Jag hade verkligen behövt köpa lite nya byxor och hoodies till de stora, en jacka till Julia, nya kläder till en växande Emilia och jag själv behöver underkläder och lite nytt smink. Nåja, vi får se vad vi hittar på! Det finns ju faktiskt en (löne-)dag imorgon också 🙂 Superstart

Inatt låg Emilia vaken största delen av natten. Jag trodde aldrig det skulle bli morgon och funderade starkt på att ge bort henne till högst (eller lägst) budande. Varför vill man vara vaken på natten? Men å andra sidan så kan ju hon sova ikapp det precis när hon vill under dagen – en annan har ju lite annat för sig 🙂 Vi får se. Hon kanske får stanna om hon sköter sina kort rätt idag.

Igår hade jag och tjejerna världens mysigaste dag. Vi gjorde absolut nada, men det var också det som behövdes första dagen på den här veckan. Elise – som inte hade sovit under dagen – somnade tidigt på kvällen och jag hann nästan inte ens komma innanför dörren efter mitt löparpass innan hon bad om att få gå till sängs. Lilla snuttan. Superstart
På tal om löparpasset så hade jag en omättlig energi i kroppen och benen bara flög fram. Med ett snitt på 4:40-tempo så kunde jag med gott samvete knapra i mig godiset Fredrick köpt på vägen hem. (Jag kan ha hintat honom om att det var lösgodisets dag igår, höhö. För Nyheter24 ljuger väl inte? De har minst en sötsaks-dag varje dag under hela året, haha)
När kvällen kom somnade jag lika gott som Elise iallafall 🙂 Superstart

Ja, men då kör vi! Dags att göra tisdag! Upp med smilbanden och sträck på dig – you can do this! Superstart

Kram.  SuperstartSuperstart Superstart parkhäng parkbänk flicka ponytail girl girl park sisters legoSuperstartrunnerlasagne

Lasagne till middag och en härligt trött familj räknar jag som en superstart på den här veckan! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.