4good – The Power of you + goodiebag unboxing. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

4good – The Power of you + goodiebag unboxing.

God morgon superstars! 4good

Åh, med en nysprungen känsla i kroppen kan jag inte längta mer efter att få hoppa in i duschen. Efter det ska jag och Emilia ta en långpromenad på stan och bara mysa. Jag ska verkligen bara strosa runt och njuta av lite egentid. Det låter så konstigt egentligen – det där med egentid. Att man vill vara själv när man har en så härlig familj – varför då vara ensam?
Jag ser det som att hjärnan behöver en stund för sig själv och för att ta in alla intryck som sker runt omkring en. För en person som alltid är igång så kan den personen behöva träna på att komma ner i varv – träna på att hitta lugnet på något sätt. Så känner jag. Jag behöver ha den där tysta stunden för att tänka igenom allt som hänt, för att sakna Fredrick och för att i efterhand tänka på saker som barnen gör och deras utveckling.
Därför tror jag på egentid – det är vår chans att få behålla minnena vi skapar. 4good

Hursomhelst! Igår var jag på en riktigt BOOST-kväll med 4good. Får ni chansen att hänga på en av deras kvällar någon gång så greppa tag direkt – de är alldeles magiska!
På plats var helt otroliga föreläsare som alla berättade sina egna historier och hur de valt lyckan och framgång före hinder.
En tjej var äventyrare och motbevisade sin dykarlärare om att hon – trots sina små lungor – kunde ta världsrekord i fridykning. Hon stretchade upp sina lungor (ja, det går!) och ett par månader senare så var det hon som satte världsrekordet som för en annan var omöjligt. Den filmen var så häftig att se. Så, så coolt!
Vi hade även Börshajen som drivs av en 24-årig tjej som idag är en riktig ja, börshaj helt enkelt! I ett mansdominerat yrke lyckades hon komma till toppen och slå alla med häpnad. 24 år!!
Vi hade en kille som i skolan inte kunde sitta still och fick utskällning på utskällning på utskällning tills han en dag fick bytt till en lärare som gav honom möjligheten att använda hans energi till framgång.
Sen hade vi en tjej som ligger bakom Joyvoice. Alltså. Hon fick hela publiken att sjunga och dansa. Från att sorlet gått genom publikmassan och där alla vred sig lite besvärat – till att alla stod ut, dansade och SJÖNG. Det var så magiskt att jag inte kan sätta ord på det.
Självklart berättade även 4good-tjejerna Carina och Marie om deras framgång, men viktigast av allt: om deras klumpigheter som lett dem till där de är idag. Hur de kunde få något pinsamt till något bra och hur de kunde få kunder att fortsätta tänka på dem även utanför mötena.

Jag har inga ord för den här kvällen. Jag är boostad upp till öronen och hoppas själv att jag kommer lyckas boosta sådär mycket en vacker dag. Tusen tack för en fin kväll 4good – det var magiskt! <3

Ha nu en fin dag. Jag ska ut och få min egentid 🙂

Kram.

4good 4good 4good 4good   4good champagne  event goodiebaggoodiebag goodiebagelya

Såå gott vatten! Älskar såna där smaksatta GODA vatten <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.