Girls Night. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Girls Night.

Good morning love. Girls

Hur mår ni? Hoppas ni fått rejält med sömn och är redo att ta den här dagen med storm.
Jag har faktiskt ‘bara’ en sak planerad idag och det är fotografering. Vi kör igång vid 9 och håller på fram till lunch. Fredricks föräldrar är två änglar och kommer hit för att passa barnen så att jag kan gå all in och bara fokusera på att få så många bra bilder som det bara går 🙂 Det här blir urskoj! girls

Igår satt jag i möte under förmiddagen och innan tjejerna skulle hämtas på förskolan så tog jag mig en halvtimmes löprunda för att rensa huvudet lite. När vi kom hem duschade och badade vi allihopa innan Fredrick var hemma och det var tid för familjemys. Det är verkligen ingen skröna om att dagarna går i ett när man har barn alltså – och då är det heller inte så konstigt att tiden går snabbt. Men försök stanna upp ibland och andas ut – vi behöver återhämtningen om den så bara varar ett par sekunder.

Ikväll är Fredrick på AW så jag och tjejerna har bestämt film som vi ska mysa framför: Husdjurens Hemliga Liv är det som står på önskelistan och till det lite popcorn och hemmagjord päronjuice. Det blir en riktig tjejkväll med andra ord 🙂
Vad ska ni göra idag? 

Det är dags för mig att göra mig iordning – hoppas ni får en härlig fredag!

Kram.    girls

Foto: Katarina Lundin

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.