Bertilssons stuga och fika i solen. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Bertilssons stuga och fika i solen.

God morgon på er! Bertilssons stuga

Hoppas ni mår bra. Här hemma har det varit fullt ös hela morgonen och jag fick precis satt mig ner nu i samband med att Emilia bestämde sig för att ta dagens första tupplur. Fredrick är ute och cyklar och tjejerna leker runt här hemma i sitt rum. Helt plötsligt går det från att ha varit 110% galet här hemma till att bli rena motsatsen – så skönt.  Bertilssons stuga

Igår hade vi en härlig dag i solen. Vi mötte upp Fredricks familj vid Bertilssons stuga (ett mysigt fik i skogen) och tog först en promenad längs med sjön innan vi fikade i deras härliga trädgård. Solen sken och det var en fin dag. En av Fredricks bröder är på besök i Sverige så vi passar på att ägna en hel helg åt familjemys. Dagen igår avslutades med kinamat innan vi åkte hem och nattade tjejerna.
Idag väntar shopping här i stan och ännu en fika. Det blir mysigt! 🙂

Nu hoppar tjejerna bokstavligt talat på mig och jag känner att jag får lägga fokus på något annat 😉
Hoppas ni får en härlig söndag och att ni likt oss här i Göteborg har lite sol att komma ut i 🙂

Kram.

bertilssons stuga bertilssons stuga shopping shoppingshopping

En härlig dag i solen hade vi igår och idag är tjejerna taggade på lite shopping! 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons