Today I will be amazing. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Today I will be amazing.

God morgon hörrni! Today I will be amazing!

Och god morgon måndag – min absoluta favoritdag på hela veckan. Låter konstigt, eller hur? Men jag gillar att jobba och ännu mer med något jag älskar så mycket som jag gör med bloggen.
Dock brukar jag starta veckan lite försiktigt eftersom både Elise och Julia är hemma på måndagar. Idag tänkte jag att vi kanske skulle bege oss upp till Slottsskogen och spana lite på djuren som en utflykt.
Men först: en liten familjestatus här hemma 🙂 Today:

Emilia: hon sover fortfarande. Tänk om hon visste vad gött hon hade det som kan ta sovmorgon varje morgon? Hon vaknar inte av något om hon själv inte vill. Det var den gamla goda tiden man själv hade innan barn.
Julia: har fått någon vattenfetisch. Hon är besatt av vår vattenkran i badrummet och tror att det är något typ av vattenpalats där inne där man kan skvätta hej vilt. “Stäng dörren” eller “säg till henne?” – vi har testat allt. Det är bara att låta badskorna stå utanför dörren till de gångerna man behöver gå på toaletten.
Elise: “Vad är det som låter?” Vi har iallafall kommit ifrån hennes lukt-period, men nu ska hon lyssna på allting (utom hennes föräldrar) och sätter handen mot örat för att höra bättre.
Fredrick: fyller år den här månaden! Jag är nog mer taggad än vad han är – det kanske är för att han börjar närma sig 40? Födelsedagar kanske bara är superroliga tills man går förbi 30-strecket?
Jag: jag har haft en väldigt ocharmig period där jag bara berättat för Fredrick allt han inte gjort och inte tackat för sakerna han faktiskt har gjort. Han behöver vila lika mycket som jag behöver när han kommer hem från jobbet och det är lätt att glömma när man hela tiden är på tårna för att något behöver göras. Den här veckan ska jag därför visa honom mer uppskattning och lägga fokus på att han ska få höra hur bra han faktiskt är.

Nu ska kaffet drickas upp och sen ska jag göra tjejerna sällskap framför Vaiana (eller Monana som de själva säger). Efter det ska det göras pannkakor och sedan är det utflykt som gäller!

Hoppas ni får en fin dag!

Kram.

today today today

Elises tröja sätter standarden för den här dagen! Vi är alla amazing!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx