Främlingar behöver också kärlek. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Främlingar behöver också kärlek.

God morgon. Främlingar behöver också kärlek. 

Det gjorde så ont i mitt hjärta att läsa om USA igår. Jag tänker på hur många som blivit drabbade – familj, släkt, vänner. Hur kan denna ondska uppstå? Vad har den här mannen varit med om som vi andra inte har? Var gick det så fel?
Jag hoppas att ni idag vill sprida lite extra kärlek omkring er. Hjälp någon, krama någon eller prata med någon på bussen. Det finns så många sätt att ge kärlek på och man behöver inte ha träffats förr för att kunna uppmärksamma en annan person.
Jag skickar all min kärlek till er. Ni är fantastiska på så många plan. främlingar

För tillfället sitter jag på Espresso House och känner mig lite tom. Jag vet inte vart jag ska börja och en sån här händelse tär så mycket på mig. Jag lider så mycket med de drabbade och som den känsliga person jag ändå är så vill jag öppna mina armar för de som behöver det – även om det inte känns möjligt.

Idag har jag inte mycket planerat. Igår vann Elise ett presentkort på BR så jag ska strosa ner för andra dagen i rad och hämta upp det 🙂 Gissa om hon kommer bli glad.

Vi hörs lite senare mina stjärnor. Regnet öser ner i Göteborg och jag ska bara låta mig vara denna förmiddag. Hoppas ni får en fin dag.

Kram.

umbrella umbrella umbrella umbrella främlingar

En dag som denna tänker jag extra mycket på min familj och på mina nära och kära. Kom ihåg att även främlingar behöver kärlek – speciellt en dag som denna. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons