Boktips: en ruggigt bra självbiografi! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Boktips: en ruggigt bra självbiografi!

God morgon! Boktips!

Fredag, hörrni! Hur skönt?! Det riktigt pirrar i luften och idag väntar 40årsfest för vår del och imorgon ska vi skriva under våra papper på att vi faktiskt vill bli man och hustru 🙂 Efteråt blir det lite fika med familj och vänner innan vi antagligen däckar i soffan här hemma. Åh, som jag längtar!
Men först är det alltså 40årsfest och en dag av städ och jobb som väntar. Jag gillar verkligen livet just nu. Det känns sådär härligt på något sätt och jag njuter av varje stund som dagarna har att bjuda på. Hoppas du känner likadant! Boktips

Igår var tjejerna på förskolan och då passade Emilia och jag på att njuta av det fina vädret som Göteborg bjöd på. När hon somnade så passade jag på att fortsätta läsa min nya bok: Min Hemlighet av Petter Stordalen. Den är verkligen sååå bra! Ni måste läsa den! Jag är ingen bokmal, men ändå är jag svag för just självbiografier. I boken pratar han om hans påhitt, hans privatliv men också om hans ADHD-rykte. Den är så bra att jag nästan inte vill läsa klart den, haha!
Har ni tips på några liknande böcker? Självbiografier värda att läsa alltså 🙂 

När tjejerna var hämtade från förskolan igår blåste vi såpbubblor och lekte i parken för att sen möta upp mamma hemma. Det blev en lugn kväll och vi la oss tidigt 🙂

Har ni några roliga planer för helgen?

Ha en fin fredag!

Kram.
Boktipsboktips boktips boktips boktips boktips boktips boktips boktips

Ett boktips fredagen till ära: Petter Stordalen – Min Hemlighet. Och ett nytt fodral till datorn 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. Malin

    Jag har läst några biografier som jag tycker är bra, t.ex. Zlatan Ibrahimovic och Magdalena Graaf. Bäst är Zlatans biografi enligt mig, jag älskade den verkligen! Och då är jag inte ett dugg intresserad av fotboll haha! Nu när det har gått ett tag… hur tycker du att Zoely är? Jag funderar på att börja på just dom men är ju som tidigare sagt rädd i och med alla biverkningar jag tidigare fått av både p-piller och mini-piller… Men något ska jag väl ha nu efter graviditeten så det skulle vara intressant att höra hur du upplever dom?

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx