Bröllopsfest, bröllopsfika och vigsel i rådhuset. – Göteborgsmamman

Göteborgsmamman

Bröllopsfest, bröllopsfika och vigsel i rådhuset.

Gårdagens bröllopsfest blev succé.

God morgon solstrålar. Idag vaknar jag upp som en gift kvinna och är redo att ta världen med storm. Haha, jag skojar bara såklart – det känns ingen skillnad, men hjärtat och tanken vet att jag är gift och nu någons fru. Den tanken är så härlig och så magisk att det kittlas i magen och jag känner mig alldeles nykär <3 bröllopsfest

Igår hade vi en fantastisk dag på rådhuset och kalaset hemma var nästan ännu bättre. Vi har fantastiska familjer och vänner som jag hade kunnat göra allt för. Stämningen är så härlig och avslappnad och jag känner aldrig den där stressen att man ska hinna prata med alla – det bara faller sig så naturligt och jag hoppas att alla får sig iallafall en ny vän när de lämnar vår lägenhet 🙂
Det kalasades och tjötades i timmar innan de sista gästerna lämnade och vi beställde hem lasagne. Resten av kvällen låg vi bara och jäste i soffan tills John Blund kom på besök.

Idag ska vi börja dagen med att äta hotellfrukost tillsammans med min äldsta bror och hans fru. Efter det har vi absolut inga planer. Jag hade behövt köpa ett nytt kamerastativ och jag vet att vi behöver en ny nätverkskabel så det blir nog ett besök till Kjell&Company, men annars tar vi nog det rätt lugnt.
Vad ska ni hitta på denna söndag? 🙂 

Ha en fin dag.

Kram.

bröllopsfest bröllopsfika bröllopsfika bröllopsfika bröllopsfest bröllopsfest bröllopsfestbröllopsfest bröllopsfest bröllopsfest bröllopsfest bröllopsfest vigsel i rådhuset vigsel i rådhuset vigsel i rådhuset vigsel i rådhuset vigsel i rådhuset vigsel i rådhuset vigsel i rådhuset vigsel i rådhuset vigsel i rådhuset vigsel i rådhuset vigsel i rådhuset vigsel i rådhuset vigsel vigsel  vigsel vigsel bröllopstårta bröllopstårta bröllopstårta blommor

Sådär – äntligen gifta på riktigt <3

De vackra dekorationerna kommer från My Perfect Day. ♥️


Här kan ni läsa fler inlägg inriktade på bröllop. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Veddy

    Det ser ut som att ni har haft en underbar dag! Ni ser riktigt fina ut tillsammans! Önskar er all lycka stor kram