Mondays are made for setting goals. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Mondays are made for setting goals.

I love mondays! mondays

God morgon! Hur mår ni idag? Har ni haft en fin helg? Det hoppas jag. Vi har haft fullt upp med kalas upp till öronen, och hur kul det än är med såna påhitt så är det faktiskt ibland rätt skönt att få vila hjärnan och komma tillbaka till vardagen 😉 Nu är svägerskan 40 och jag är gift! Nästa firande blir dock redan till helgen eftersom det är min kära makes födelsedag på tisdagen – dock lite lugnare. Vi planerar att skaffa barnvakt och gå ut och dejta lite med middag och bio. Det blir mysigt 🙂 Nu ska jag bara hitta en födelsedagspresent också. Vad ger man till någon som fyller 39 år? Har ni några tips? mondays

Igår åt vi frukost med min äldsta bror och hans fru på morgonen – då var Elise och Julia hos farmor och farfar. När jag och Fredrick  var tillbaka i stan så tog han en cykeltur och jag en promenad på stan. Vi möttes upp hos svärföräldrarna och sen stannade vi där hela eftermiddag. En sån avkopplande dag – det var underbart!

Idag har vi inga direkta planer. Det är fint väder i Göteborg så vi ska iallafall ta oss ut en sväng. Jag blir helt enkelt alldeles för rastlös för att sitta inne! Veckans matleverans kommer dock vid 13 så då måste jag vara hemma och sen ska jag vaxas vid 18. Men annars – inga planer 🙂

Såhär ser veckan ut:

Måndag: Barn hemma. Matleverans och vaxning.
Tisdag: Barn på förskolan. Städ 9-12:30. Jobb.
Onsdag: Barn på förskolan. Jobb.
Torsdag: Barn på förskolan. Jobb.
Fredag: Barn hemma. Inga planer.

Så det blir en hel del oplanerad tid den här veckan. Då ligger fokus på att faktiskt utveckla min förmåga att redigera bilder, filma inför ett projekt, fixa lite med bloggens utsida och ordna inför en kommande grej för er. Det här blir super!

Vad ska ni hitta på denna veckan? Något spännande och kanske något nytt? 🙂 

Kram.

monday mondays frukost waterfront breakfast waterfront breakfast waterfront mondays mondays mondays mondays mondays mondays mondays mondays

Mondays are the day for setting goals!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx