Tips till bröllopet. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Tips till bröllopet.

Hej på er! Här kommer ett tips till bröllopet!

Jag har ett så himla mysigt tips till alla er som ska ha fest eller kanske tillochmed bröllop. Den här tavlan hade vi framme på vår bröllopsfika och gästerna fick skriva på varsitt litet hjärta som de sedan stoppade ner i tavlan – ett så fint minne tycker jag! På så sätt fick alla som ville göra ett extra avtryck på vår stora dag 🙂
Det finns ett pussel också, men vi valde tavlan – mest för att vi har små klåfingriga barn som bara sett en möjlighet att få pussla lite med alla bitar och antagligen tappa bort hälften, haha.  tips till bröllopet

Ett tips till er som har något storslaget på gång då alltså 🙂

Kram.

tips till bröllopet tips till bröllopet

Tips till er som ska gifta sig eller ha någon annan rolig fest! 

Här hittar ni fler tips på allt möjligt.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx