This day is like a walk in the park. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

This day is like a walk in the park.

God morgon! Today is like a walk in the park!

Hoppas ni mår strålande. En dag kvar till helg – underbart! Today is a walk in the park!
Den här dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig, men det är inte mycket man kan göra åt det 🙂 Jag skulle varit på möte 10:30, men Elise somnade med feber igår kväll, har gnytt största delen av natten och vaknade varm även imorse. Så istället för att leka med kompisarna fick hon stanna hemma med Emilia, Julia och mig och jag får boka om mötet till en annan dag.

Igår kom svärföräldrarna hit under dagen för att fika och umgås. Vi fikade på Gateau inne i femman huset innan vi tog en promenad och sedan vidare för att hämta Elise och Julia på förskolan. När vi kom hem och Fredricks föräldrar hade åkt hem så väntade vi in Fredrick, åt middag, badade och sedan somnade iallafall Julia som en stock. Resten av kvällen kollade vi på tv och smååt på naturgodis medan regnet smattrade utanför. Jag kan inte nog säga hur mycket jag älskar hösten – även om svärfar tycker att jag är alldeles vanvettig 😉 walk in the park

Idag händer inte så mycket här hemma. Jag ska ta hand om min sjukling och hennes systrar och försöka få gjort saker som jag dragit på alldeles för länge – som att vaxa en av jackorna här hemma. Vad har ni för er idag? 

Ha en härlig torsdag!

Kram.

walk in the park walk in the park walk in the park walk in the park walk in the park walk in the parkwalk in the park coffee

Guld startar med kaffe i mun(d)! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons