Dags att avslöja min hemlighet … – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Dags att avslöja min hemlighet …

Hej där fredag! Dags att avslöja min hemlighet …

Jag är så laddad för den här dagen, för vet ni vad? Jag ska äntligen få avslöja min hemlighet. Idag ska Fredrick nämligen få sin – ett par dagar för tidiga – födelsedagspresent! Han, Emilia och jag ska iväg och spendera helgen på ett SLOTT! Det ska bli alldeles fantastiskt och så himla mysigt. Nu hoppas jag bara att alla historier om spöken hit och dit inte är sanna, höhö.
Förstår ni hur länge jag har behövt hålla det här en hemlighet? Alldeles för länge för att vara mig och i ca 2 månader. Fruktansvärt, haha.

Hur mår ni idag? Jag mår bra och Elise betydligt mycket bättre än igår – skönt! Julia och Emilia har klarat sig (peppar, peppar) och likaså herrn i huset. Igår när Fredrick kom hem från jobbet tog han en cykeltur och jag fick mig en löprunda när han var klar. Jag tror i ärlighetens namn att det håller en frisk – bra mat, mycket mat och kontinuerlig träning på det. Inte massa dieter hit och dit och sporadiska träningspass. Jag tror på balans – men det tjatar jag ju alltid om 🙂 Balans i kropp och knopp!

Ja, men om man kanske skulle börja packa? Eftersom Fredrick inte visste om resan förrän igår eftermiddag så har jag ju heller inte kunnat börja packa. OCH tror ni inte jag dog lite när Thule skickade en present till honom i form av en resväska? Det var ju till den här resan! Istället fick jag skratta med och säga att det är ju alltid kul med födelsedagspresenter och passar bra inför Falkenberg Strandbad framöver, haha.

Vad hittar ni på denna fredag? Jag hoppas ni får en fantastisk dag och en ÄNNU BÄTTRE helg! Livet blir vad man gör det till.

Stor kram till er.

hemlighet baby girlsleeping baby thuleflowers

Haha, ursäkta Elises hår, men vi hade precis duschat och Julia hade hällt OLJA över henne. Barnolja såklart, men ändå. Lätt att få ut 🙂 Några tips? Potatismjöl?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Jeanette

  Åh vad mysigt att få vara på ett slott 🙂 Hoppas ni får det jättebra.
  Ligger din blogg på en portal nu? 🙂
  Fy, själv har jag inte nu bloggat på 10 dagar då det har blivit så knas efter att Nouw skulle ändras och jag vill nu byta för blogga vill jag ändå göra men vet inte vart jag ska fortsätta 🙂 Känner väl sådär inför Blogg.se också då jag inte gillar nån av deras design teman. Hehe…svårt det där.

  1. goteborgsmamman
   Malin Stensson

   Supermysigt!❤️
   Jag ligger på eget webbhotell 🙂 det är verkligen ett tips! Man har så mycket valmöjligheter med det.
   Fråga gärna om det är något du undrar ❤️
   Kram fina och ha en härlig helg!

Annons