Göteborgsmamman

Bjertorp Slott.

Hej på er och god morgon lördag från Bjertorp Slott.

Hoppas ni mår underbart. Emilia och jag har precis kommit in från en blåsigare promenad ute i den friska luften. Vi har strosat längs med ängarna och bara inmundigat det lugna intrycket som den här platsen ger oss. Det är verkligen så annorlunda från Göteborg och istället för att höra bilar, vagnar och andra ljud så hör man … ingenting. Det skulle möjligtvis vara vinden som viner lite då, men du hör bara ljud från naturen. Det är underbart. Bjertorp Slott alltså. Och tystnaden 🙂 

Bjerstorp slott är fantastiskt. Det är precis som att stiga in i en James Bond-film som utspelar sig i någon enorm typ av alpstuga med värme, mörk inredning i trä och med röda mattor som kryper upp längs med trapporna. Middagen igår var fantastisk och bemötandet har varit over the top sedan vi klev in. Vilken personal! Vår servitris Emma som vi hade igår skämde verkligen bort oss med sina historier och fantastiska humor – hon hade då verkligen hjärtat på rätt ställe.
Rummet är helt enormt – jag ska städa upp lite så ska ni få se bilder på det också 🙂

Fredrick är ute och cyklar med en kompis härifrån och när han kommer tillbaka så ska jag snöra på mig löpardojorna jag också. Det här är en helg i min smak.

Vad gör ni? Hittar ni på något spännande den här helgen? 🙂 

Kram.

bjerstorp bjerstorp bjerstorp bloggare bjerstorp blogg bjerstorp bjerstorp  bjerstorp bjerstorp bjerstorp bjerstorp bjerstorp bjerstorp bjerstorp bjerstorp slott Bjertorp Slott Bjertorp Slott Bjertorp Slott Bjertorp Slott Bjertorp Slott Bjertorp Slott Bjertorp Slott Bjertorp Slott Bjertorp Slott Bjertorp Slott

Den här lilla pjäsen mår då lika gott som mig just nu 🙂
Ett smärre bildregn, men då har jag ändå sållat bort många av de vi knäppt än så länge, haha. Nu är det dags för mig att byta om och Fredrick ska få avlösa mig. Det är dags att gå ut och rasta av den här kroppen på riktigt! 🙂 Hoppas ni får en underbar helg! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.