Playdate med mina girls. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Playdate med mina girls.

God morgon vänner. Här kommer gårdagens playdate.

Vilken härlig morgon! Det är tisdag och den här dagen blir full av roligheter. Först ska barnen lämnas på förskolan sen åker jag direkt ner mot landet på möte. Efter det blir det tillbaka hem för lunch, hämta barnen och sen ska vi hem och pyssla lite idag tänkte jag. Jag var på föräldramöte på Elises avdelning igår och det var så underbart att se bilder på när de sitter och pysslar, samtidigt som jag kunde få lite skuldkänslor för att jag inte tar mig tid till det så ofta som jag kanske hade velat. Men idag, idag blir det pyssel! Playdate.

Igår var tjejerna hemma och vi passade på att köpa med oss fika till lekplatsen vid Heden. Det lektes, åts, lektes och åts lite till. Vädret var alldeles perfekt och vi var nästan ensamma bland gungorna. Lyxigt!
När Fredrick kom hem var tanken att jag skulle springa, men min kropp sa nej och jag tog det lugnt innan föräldramötet istället. Lyssna på era kroppar annars hamnar man så lätt i den där förkylningsspiralen för att man så gärna vill träna, men istället går man ut för tidigt och istället för att förlora ett pass så kan du förlora veckor. Inte kul!

Nu ska jag göra prinsess-krone-mackor till tjejerna innan förskolan – då vet jag med säkerhet att de slinker ner 😉

Ha en fin dag!

Kram.   playdate playdate playdate playdate playdate playdate playdate playdate playdate playdate playdate playdate playdate playdate

Underbar playdate med min tjejer igår. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons