Smygstart på Halloween och föräldramöte igen. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Smygstart på Halloween och föräldramöte igen.

God morgon och hej måndag!

Usch, jag drömde en fruktansvärd mardröm inatt och när jag vaknade var jag tvungen att krypa över till Elise för att nästan väcka henne och bara hålla om henne. Det är hemskt när man drömmer mardrömmar om sina barn och speciellt när de känns så verkliga. När man liksom vaknar med ett hårt bultande hjärta och gråten i halsen. Nej, fy. Tack för att det bara var en dröm!

Men hur mår ni annars? Jag mår bra och känner mig redo för ny vecka. Idag ska vi dessutom starta veckan med ett besök på Universeum. Vi ska dit på ett event och jag har bjudit med mig mamma så att vi kan få en smygstart på Halloween tillsammans. Det ska bli så kul!
Ikväll är det dessutom föräldramöte igen, men den här gången för Julia. Jag gillar föräldramöten – tycker det är skoj att träffa andra föräldrar, pedagoger och att få titta på hur barnen har det och vad de gör. Lite mysigt på något sätt 🙂

Igår regnade det verkligen hela dagen – från morgon till kväll. Fredrick cyklade på förmiddagen och jag passade på att faktiskt rensa ut leksaker ur barnens rum. Dessutom rensade jag deras kläder och nu ska vi skänka iväg massor till vänner och bekanta. Även lite leksaker får göra sig bättre hos någon annan och det känns så gott i hjärtat 🙂
När Fredrick kom hem trotsade vi regnet, tog en promenad, jag och Elise handlade till middagen och när vi var hemma igen så tog jag en springtur i rusket. Att springa i regn – finns det något bättre? Väl hemma igen så åt vi fajitas till middag och bakade äppelpaj.
Ett skönt slut på helgen var det iallafall med en massa kärlek.

Vad händer hos er idag? <3
Hoppas ni får en fin måndag!

Kram.

smygstart smygstart smygstart smygstart smygstart smygstart smygstart  smygstart smygstart

Vilken mysig helg det har varit. Nu blir det smygstart på Halloween idag! 🙂 


Receptet på äppelpajen kommer ni kunna hitta här sen. 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons