Frågor blir vlogg. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Frågor blir vlogg.

God morgon!

Hoppas ni mår strålande. Jag ska precis smita iväg till förskolan för att lämna barnen och sedan vidare mot ett möte, så dagens inlägg kommer upp lite senare idag 🙂 Hoppas det är ok!

But I’ll not leave you hanging – jag tänkte att jag skulle passa på att fråga er om ni vill veta något mer om mig? Om bloggen? Om att blogga? Eller så kanske du har andra tankar som du vill dela med dig av? Kanske vill du att jag tipsar om just din blogg? Veta vart jag köpt min tröja? Ja, men nu är tillfället för dig att göra din röst hörd! Jag tänkte sen att jag svarar i en vlogg för att göra det lite annorlunda – det blir väl skoj? 🙂

Så kom igen nu, fråga massor!

Frukosten måste ner i magen och vi måste kila. Ha en underbar torsdagmorgon!

Kram.

vlogg vlogg

Ställ nu massa frågor så det blir en spännande vlogg! 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. goteborgsmamman
   Malin Stensson

   Haha, yes! Jag la mig precis i sängen – underbart ☺️
   Julia somnar vid 19 och Elise och Emilia lägger sig när vi lägger oss ☺️
   Julia lägger vi bara i hennes säng så slocknar hon själv på 2 minuter. Elise och Emilia ligger i samma säng som mig och Fredrick sover i eget rum eftersom han 1) sover dåligt 2) går upp tidigt 3) jag vill inte gå upp lika tidigt 😂😂
   Det funkar super. Den riktiga utmaningen blir nu när Julia och Elise ska sova i eget rum, utan spjälsäng för Julia, och Emilia ska ta över spjälsängen. Egentligen är jag bara ”orolig” över Julia – hon har en tendens att gå upp när man lägger henne där. Typ hela tiden 😂😂
   Tips mottages tacksamt om du har några på flytten ☺️
   Kram ♥️✨

Annons