Köket Falkenberg. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Köket Falkenberg.

Vår upplevelse från Köket Falkenberg & Falkenberg Strandbad.

God morgon! Hoppas ni mår bra. Emilia bestämde sig för att inte sova särskilt mycket inatt, men å andra sidan sov hon under hela frukosten och det var ju inte fy skam precis 🙂
Men hon är inte mycket för att sova så mycket när det händer saker, den här lilla tösen. Igår sov hon 2 minuter under den 4 timmar långa middagen – det var mycket roligare att få vara med såklart! Det sköna med Emilia är att hon faktiskt är världens gladaste bebis. Hon skrattade, skrattade, skrattade, sov. Skrattade, skrattade, skrattade, sov. Gullunge <3 Köket Falkenberg

När vi kom ner hit igår så ställde jag en påse med barnmat utanför bilen under tiden vi tog ut Emilia och packningen. Jag glömde såklart påsen och kom på det när vi kom upp till rummet typ 20 minuter senare. Stack ut till bilen och gissa vad jag upptäckte? Påsen var borta!? Märk väl att vi stod parkerade närmst ingången och receptionen hade inte fått in någonting – någon hade alltså tagit påsen med barnmaten.
Som plåster på såren följde Fredrick med Emilia och mig ut för att springa ett par km. Det var underbart! När vi var tillbaka tog Emilia och jag ett extra varv till affären för att köpa ny  mat och så enkelt var det löst! 🙂

Klockan 19 var det iallafall middagsdags och vi var inbokade på Köket Falkenberg som ligger här på hotellet. Det är ett stort rum med 30 platser och de serverar den lustigaste men absolut godaste maten ni kan tänka er. Vi fick lite förrätter och sedan en 5rätters där det testades torsk, hummer, oxkind, isländskt bröd – ja, listan kan göras lång – gott var det iallafall!
Servicen var fantastisk och atmosfären obeskrivlig. Fredrick och jag satt länge och pratade om hur vi kunde få hem just den typ av inredning till oss.  Temat de hade var en blandning mellan amerikanskt och isländskt, som Fredrick förklarade det. Så otroligt vackert!

Nu ligger frukostbuffén i magen och det är snart dags för oss att checka ut. Annika Sjöö har ett event här idag och de har ställt upp en massa roliga böcker, smycken, kläder och annat här nere i lobbyn som måste kollas in innan vi åker härifrån 🙂
Och vet ni vad? Idag var påsen som jag glömt utanför bilen inlämnad i receptionen. Tack snälla du som hade lämnat in den <3

Hoppas ni får en fin lördag och tack snälla Falkenberg Strandbad för en fantastisk helg!

Kram.

Falkenberg Strandbad Falkenberg Strandbad Falkenberg Strandbad Falkenberg Strandbad Falkenberg Strandbad Falkenberg Strandbad Falkenberg Strandbad Falkenberg Strandbad Falkenberg Strandbad Falkenberg Strandbad Falkenberg Strandbad Falkenberg Strandbad Falkenberg Strandbad Falkenberg Strandbad Falkenberg Strandbad Falkenberg Strandbad thule chariot thule chariot thule chariot löpning löpning falkenberg strandbad falkenberg strandbad köket falkenberg köket falkenberg köket falkenberg köket falkenberg köket falkenberg köket falkenberg köket falkenberg köket falkenberg köket falkenberg köket falkenberg köket falkenberg köket falkenberg köket falkenberg köket falkenberg köket falkenberg köket falkenberg köket falkenberg köket falkenberg köket falkenberg köket falkenberg köket falkenberg köket falkenberg köket falkenberg köket falkenberg köket falkenberg köket falkenberg köket falkenberg köket falkenberg köket falkenberg köket falkenberg köket falkenberg köket falkenberg köket falkenberg köket falkenberg köket falkenberg köket falkenberg köket falkenberg

Det blev då verkligen ett bildregn från Falkenberg Strandbad och från Köket Falkenberg. Jag kan verkligen tipsa er om att åka hit – det är underbart! 🙂 Här kan ni läsa om vår förra vistelse. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. goteborgsmamman
      Malin Stensson

      Haha, du menar där hon verkligen ser ut att njuta? 😂 hon fick smaka potatismos – tror inte det var hennes favorit kanske. Glassen med tallsmak var mer hennes grej 😂👍🏼✨

Annons