Göteborgsmamman

Att kunna hålla sig till en.

God morgon.

Åh, hade vi en mysig dag igår eller! Dagen började väldigt lugnt här hemma och sen vid lunch åkte jag och tjejerna till mamma för att umgås och äta lite mat medan Fredrick cyklade. Det har blåst otroligt mycket här på västkusten den här helgen så vi tog en kort promenad med hundarna innan vi gick tillbaka in igen.
Det är verkligen en speciell känsla att besöka sitt barndomshem – jag fullkomligt älskar att vara hemma hos mamma. Jag minns även  att när jag precis flyttat hemifrån så var min största farhåga att inte kunna känna mig lika hemma någon annanstans som hemma hos mamma. Och faktum är att jag inte kände den känslan förrän vi fick barn. Det  var först då jag slutade kalla mammas hem för ’hemma’ och det var först då jag kände att det var här hemma som jag faktiskt var just det – hemma.
Men visst är det alldeles underbart att komma tillbaka till ens barndomshem även om man nu har ett eget hem 🙂 hålla sig till en

Vi passade på att handla när vi åkte från mamma och sedan mötte vi upp Fredrick vid en grillplats i skogen för att äta middag. Vi grillade korv, matade ankorna och värmde oss framför elden. Det var en riktig drömmiddag och lite impulsivt snodde jag Fredricks jacka och skor för att springa de 5,6 km som var hem och vilken solnedgång jag fick på köpet!
Dagen kunde inte ha slutat bättre och bättrades på lite extra med godis framför en film på kvällen. Vi har dock kommit in i en dålig vana med godiset nu och det är dags att flytta tillfällena till helgen. Varför kan man inte bara hålla sig till en liten påse istället för en stor? Haha. Nåja, det är ju inget som inte går att ändra på och den här veckan så är det lördag som gäller – ingen annan dag.

Idag ska vi till BVC med Elise på 3 årskontroll. Vi ska inte vara där förrän 10:30 så det blir en lugn morgon fram tills dess. Elise ska även ha Halloweendisko imorgon så vi ska hitta någon rolig outfit också. Annars är det inte mycket planerat. Vad ska ni hitta på?

Hoppas ni mår bra och att ni får en fin måndag. hålla sig till en

Kram.

jabadabado mormor grill hålla sig till en hålla sig till en hålla sig till en grill grill far och dotter grill grill grill grill solnedgång

Kolla in den här magiska solnedgången! Så vackert 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jeanette

    Mysiga bilder 🙂 Blir en lugn morgon och fm här också. Vid 11 tiden ska minstingen till förskola, de två övriga har höstlov denna veckan. Själv börjar min arbetsdag kl 14 idag. Blir lugnt fram tills dess.