Göteborgsmamman

Halloweenoutfit till barnen.

Hej tisdag! Vill ni se dagens halloweenoutfit?

Hur mår ni? Jag hoppas ni har sovit gott och känner er laddade inför andra dagen för den här veckan. Inatt var 3e natten som Julia sov i eget rum och det är nästan så att jag inte vågar skriva det för att inte jinxa något. Men sov – det gjorde hon. Vi fick hem en Miffy häromdagen och tänder den när det är dags för henne att lägga sig. Jag tror att den på något sätt ger henne ett lugn i nattningen och får henne att känna som om någon finns där inne hos henne.
Nu får ju Emilia också sova i egen säng och jag kan sträcka ut mig lite extra 😉 haha. halloweenoutfit

Igår var tanken att det skulle bli en mysig hemmadag och även om den blev mysig så var den inte så mycket hemma. Vi var säkert ute 95% av dagen och de sista procenten sov tjejerna hemma. Elise och Emilia somnade samtidigt vid 15 och Julia satt själv och lekte med sitt nya Lego – där och då satte jag mig i soffan och kände att luften bara gick ur mig. Fast på ett bra sätt – jag kände att jag hunnit med mycket! Först mötte vi upp en gammal klasskompis för att lämna över lite bebiskläder, vidare till BVC för 3årskontroll av Elise, hem för att äta lunch, ut för att hämta upp min kamera och vidare mot posten för att hämta ut paket. Sen gick vi hem och det var även då tjejerna somnade.
När Fredrick kom hem blev det kyckling till middag och sen försvann bara kvällen i ett vips!

Det var väldigt höstigt ute igår och det verkar bli lite kyligt även idag. Elise och Julia har Halloweendisco på förskolan och är båda så stolta över deras nya tuffa kläder som de ska ha på sig dagen till ära 😉 halloweenoutfit

På tal om kläder! Jag måste hitta en bra overall till Julia. Har ni några tips? Jag har inga speciella krav mer än att jag vill att den ska vara varm och tåla både kyla och fukt. Kom gärna med tips här i kommentarsfältet! Jag har förresten en babyrosa Reimaoverall här hemma till någon som har barn i liten ålder. Tror den är i storlek 68? Mejla gärna om du är intresserad av den 🙂 

Nu ska vi till förskolan och sen får vi se hur resten av dagen blir. Jag har inget planerat och det känns himla skönt 🙂

Stor kram.

halloweenoutfit halloweenoutfit  halloweenoutfit halloweenoutfit halloweenoutfit halloweenoutfit halloweenoutfit halloweenoutfit halloweenoutfit

Underbara ungar i varsin halloweenoutfit! Elises kläder hittade jag på KappAhl som även har 20% på barnkläder just nu. Julias kommer från Lindex.
Elises tröjakjoltightsskor
Julias tröjakjol

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.