Adam Sandler och jag. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Adam Sandler och jag.

God morgon!

Barnen är lämnade på förskolan och jag har satt mig på Espresso House igen. Den här morgonen försvann i ett svep och det var 4 tjejer som näst intill sprang till dagis. Ja, inte Emilia då – obviously. Hon somnade i den varma vagnen innan vi ens kommit utanför dörren. Lyxliraren.

Har ni sett den där filmen med Adam Sandler och Drew Barrymore där hon förlorat minnet och varje dag vaknar de upp och Adam gör allt han kan för att hon ska minnas igen? 50 first dates? Precis så är det att gå med barnen till förskolan. Ni tror att jag skämtar, men det är precis samma frågor varje dag. Jag har förklarat varför det sitter en brandtrappa på utsidan av huset, vi pratar om ‘ägget’ i ett av fönstrena (en äggformad stol) och om hur man behöver se sig om när man går över vägen. Varenda dag, haha. Imorse kunde jag inte låta bli att skratta.
-“Mamma, vad skrattar du åt?”
Bra där Malin – nu tror de att deras mamma blivit tokig också.

Jag hoppas ni mår super! Idag står planering på agendan. Jag ska försöka få filmat in en snutt imorgon efter BVC och eftersom jag behöver bilen så behöver jag också köra Fredrick till jobbet. När vi ska åka? 06:20. Såaaatt ….
Nöden har ingen lag! Jag ska även försöka få fixat lite hemma idag. Försöka rensa bort lite leksaker när barnen ändå är på förskolan så att vi kan få plats för annat 🙂

Vad ska ni hitta på? Hoppas ni får en fin 1a november – snart är det jul och ännu mer snart dags för julkalendern! DEN ser jag verkligen fram emot 🙂

Kram.

Elodie details Elodie details Elodie details Adam Sandler  dimoda

Det är jag och Adam Sandler också. Barn har verkligen så mycket frågor och idag kunde jag inte låta bli att le. Älskade ungar!
Koftan hittar ni här. Visst är den läcker? Passar bra dessa ruggiga dagar nu under hösten 🙂 Finns även i vitt och svart.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons