Barnrumsinspo 2.0. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Barnrumsinspo 2.0.

Hej!

Jag är rädd för att man aldrig kommer få nog av barnrumsinspo. Jag fullkomligt älskar att leta ny inspiration till de små och hade nog enkelt kunna förköpa mig om jag inte hade Fredrick, haha. Men det finns ju verkligen himla mycket fint och drömma får man ju faktiskt alltid.

Mina favoritnyanser är vitt, grått och pastellrosa. Det är så otroligt drömmigt och just nu känns det som om det aldrig kommer gå ur tiden. Vad gillar ni bäst för färger? 🙂 

Här ser ni lite saker som jag bara älskar. Den stickade filten nere till höger har vi och jag har fått så många frågor om den – och visst är den läcker! Min absoluta favoritfilt här hemma. Skåpet bredvid den är det även rea på just nu om ni är ute efter fynd. Annars är det bara att välja och vraka! 🙂

Kram.

barnrumsinspo

FåtöljPåslakansetPostlådaRosa Förvaring
2-pack Filtar MarmorRund MattaGrå FörvaringGrå Lego
Pall Med FörvaringRosa MorgonrockNattlampa ElefantRosa Stol
Matta Med TågrälsDockhus/bokhyllaStickad Filt

petite cherie petite cherie

Här kan ni se hur filten ser ut i dagsljus 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons