Vad eller vem är Miffy? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Vad eller vem är Miffy?

I samarbete med Jollyroom.

Ja, vem är Miffy egentligen?

Jag fick en fråga häromdagen om vad jag menade när jag skrev att Julia somnade med Miffy på kvällarna. Miffy är en mjuk lampa i form av en liten kanin. Jag tog några bilder så ni får se här nedan 🙂 Själv trodde jag att lampan var i ett hårt material, men den här är böjbar och så himla go 🙂

Miffy kommer i flera storlekar, men vi har den lilla som är 30 cm hög. Ni hittar den här lampan här.

Kram.

miffy nattlampa  miffy miffy tänd

Här har ni Miffy! 🙂

 

I samarbete med Jollyroom.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons