Program för dig som älskar inredning! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Program för dig som älskar inredning!

Gillar du inredning? Då har jag faktiskt världens bästa tips på gång i tv-väg!

Kommer ni ihåg Extreme Home Makeover? Typ världens roligaste tvprogram för den som tycker om bygg, fix och ja, inredning.
Det snackades dock mycket om att många fått sälja sina hus efteråt för att de kostade så mycket att underhålla, men det hör inte till saken. Man kan ju bara tänka sig vilka monster till hus det faktiskt var 🙂

Hursomhelst! Mitt tips till er idag är ett liknande program fast 100 gånger bättre om jag får säga det själv. Är ni beredda?
Programmet heter … *trumvirvel* … FIXER UPPER! Här hemma kollar vi på det vareviga dag och jag får nästan en klump i magen när jag vet att det till slut kommer komma ett sista avsnitt. Det gäller att njuta fram tills dess!

Fixer Upper handlar om ett par – Chip & Joanna – som låter par köpa läget istället för huset och som sedan gör om detta nedgångna hus till ett magiskt paradis för paren att bo i. Skillnaden är helt otrolig och nu är jag själv sugen på att vi köper något att göra om istället för ett färdigt hus.

My point is: ni måste kolla in det här programmet. Det går att streama på TV4 Play och ni kan även spana in Chip & Joanna’s hemsida där man kan smygkika på hemmen de gjort om såhär långt. Eller ‘ni kan’ – ni måste! Det är helt otroliga skillnader!

Jag hoppas ni gillar det lika mycket som jag! Och, programmet sänds på TV4 varje eftermiddag måndag-fredag.

Kram.

inredning

Världens bästa program just nu. Speciellt för dig som älskar inredning! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. maria

    Hej!
    Jag försöker titta på varje program, gillar konceptet o de är ju en så härlig familj också 🙂
    Maria i Skåne

  2. Johanna

    Men Ååå vilket bra tips! Jag älskar såna program och hade ingen aning om att det här programmet fanns. Annars gillar jag love it or list it också.

Annons