Reklam: P&G Olympic SE. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Reklam: P&G Olympic SE.

I samarbete med P&G.

Ta en minut till att titta på den här videon. Hur pushar vi våra barn framåt på rätt sätt tycker du?

Det händer där och då. Så fort förlossningen är över och man får träffa personen som gömt sig där inne i magen under så många månader. Plötsligt inser man att man hade kunnat göra precis allt för denna lilla krabat som kravlar omkring där på bröstet.

Att blir förälder är inget som går att förbereda sig på eller som går att få förklarat för sig. Kärleken som man känner för sitt barn är övermäktig och även om man bara träffats någon minut så känns det som om han/hon funnits där för evigt – som om man på något sätt var menad åt varandra. En sån känsla går inte att förstå förrän man känt den.

Och allt eftersom ens barn växer upp så börjar man också se en riktig karaktär. En person med vilja, önskan och som testar sig fram i livet. Det växer fram drömmar och hopp om att något ska fungera. Ibland går det, ibland inte – precis som även vi vuxna upplever än idag. Vi vet att det finns motgångar och vi vet att man ibland bara måste rida ut stormen. Vi vet att vissa saker kräver mer träning än andra och vi vet att våra förutsättningar är olika. Det måste vi lära våra barn.

I samarbete med P&G vill jag lyfta att vi måste pusha våra barn – vi måste berätta för dem att de kan! Allt från att bygga ihop en Legobit med en annan till att strunta i vad andra säger och gå sin egen väg. För att gå sin egen väg gör oss till de vi är i detta nu. Om de inte har någon som tror på deras drömmar – kommer de tro på dem själva då?

Vi måste visa våra barn. Vi måste stå bakom dem och säga att DU KAN och vi måste pusha dem till att uppfylla sina drömmar. Vi måste lära dem att visa ödmjukhet och att man kan komma framåt i livet med ett stort hjärta. Men vi måste också visa dem att övning ger färdighet och att om man övar på något tillräckligt mycket så går det. Det går!

Till sist måste vi pusha dem till att inte ge upp när vi ser att de inte vill ge upp. Vi föräldrar är så viktiga för våra barn och det är vi som lär dem om livet innan de upptäcker det på egen hand.

Hade du någon som pushade dig när du var liten? Hade du drömmar förr som du släppt idag? Eller har du uppnått dem? Berätta gärna! 🙂

Vi alla kan och det är aldrig för sent att visa det.

Kram.

Den här videon gav mig tårar i ögonen. Den är helt fantastisk <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons