DVD – spelaren gör comeback. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

DVD – spelaren gör comeback.

God morgon sunshines!

Vilken jäkla morgon jag haft, rent ut sagt. Det har spillts ut yoghurt, bråkats, tappats saker som gått sönder, kissats igenom lakan och bajsats högt och lågt. Ni föräldrar vet – när man bara känner att det ska bli riktigt skönt att det är förskola idag 🙂

Jag har precis satt mig på Espresso House och ska beta av lite jobb. Jag har mycket som kommer framöver och känner att jag har behövt tacka nej till så mycket roligt för att tiden inte finns där. Så det ska betas av och sen ska jag inte ta på mig lika mycket i fortsättningen helt enkelt, haha. MEN som jag sagt förut – allt är så himla skoj och jag älskar ju mitt jobb så därför är det heller inte egentligen speciellt jobbigt – det ska bara göras. dvd
Sen har vi julkalendern att se fram emot – det ska bli så fruktansvärt spännande att se vad ni tycker om alla vinsterna – jag är så förväntansfull!

Jösses vad det ilade i mina tänder igår kväll, haha. Sen låg jag hela natten och kände efter om det var borta, men imorse vaknade jag helt utan denna lustiga känsla. Det hjälpte att borsta tänderna med lite zendium och ta munskölj innan jag la mig igår kväll. Vad är det man säger – vill man vara fin …

Igår gjorde vi en otroligt god middag gjord på pasta, krossade tomater, lök, vitlök, basilika och mozzarella. Ni ska få receptet senare – den här kommer vi göra om! 🙂
Jag fick även hem ett paket från Bubbleroom så nu ska det testas kläder. Jag hoppas ni kommer tycka de är lika fina som jag tycker 🙂

Vad gör ni idag? <3

Kram.

ceasarsallad dvd dvd dvd selfie

En löparselfie så att säga 🙂 Ilningar eller inte så är jag väldigt nöjd med mina tänder. Känns skönt att få ha fräschat upp dem lite! 🙂 dvd dvd

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons