Tandblekning i Göteborg – vinn ett presentkort hos Alexiskliniken (värde 4500:-) – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Tandblekning i Göteborg – vinn ett presentkort hos Alexiskliniken (värde 4500:-)

Tävlingen är i samarbete med Alexiskliniken.

Vill du vinna ett presentkort på tandblekning i Göteborg?

Hej!
Som ni vet var jag hos Alexiskliniken igår för att bleka mina tänder. Jag är så otroligt nöjd med resultatet och det är nästan omöjligt att göra före- och efterbilderna rättvisa. Tandblekning i Göteborg när den är som bäst helt enkelt! 🙂

Jag har testat att bleka hemma tidigare och det har ju funkat såhär långt. Problemet är bara att det är svårt att komma åt mellan tänderna och hur snyggt är det egentligen med vita tänder och mörkt in emellan? Så istället för att fortsätta hemma tog jag istället hjälp av Alexiskliniken som utför professionell tandblekning i Göteborg.

Ägaren, Alexis, utförde tandblekningen på mig och han var både duktig på sin sak, men också otroligt lugn och trevlig vilket gjorde besöket avslappnat. Det tycker jag är så otroligt viktigt – man ska inte behöva längta efter att få sätta fötterna utanför dörren igen.
I videon får ni se hur behandlingen går till och min uppspelta känsla efteråt 🙂 Så fort mina tänder gulnat så kommer jag gå dit igen – Alexiskliniken är verkligen ett tips till er som går i samma tankar som jag gjorde.

Men! Jag har ju så himla roliga nyheter till er! Det är nämligen som så att EN AV ER kommer få chansen att vinna en tandblekning hos Alexiskliniken till ett värde av 4500:-. Hur grymt är inte det?!
Du behöver bara svara på frågan här nedan och lämna en kort motivering till varför du ska vinna 🙂
Svaret på frågan går att hitta här!

Tävlingsfråga:
Alexiskliniken utför tandblekning. Nämn 2 andra behandlingar man kan få här.

Kör hårt och lycka till! Kom ihåg att tävlingen även pågår på Instagram för större vinstchans 🙂
Tävlingen avslutas på söndag 12/11 kl. 12.00

Kram.

Tandblekning i Göteborgtandblekning tandblekning tandblekning tandblekning tandblekningtandblekning tandblekning tandblekning tandblekning Tandblekning i Göteborgtandblekning före och efter

Här ser ni före- och efterbilderna. Samma ljus och oretuscherade. Visst är det en himla skillnad? 🙂 Nu kan ni tävla om er egna behandling till ett värde av 4500:-

Tävlingen är i samarbete med Alexiskliniken.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helen

  Svar på frågan: Botox och massage

  Motivering: Mina tänder är gula och fula av för mycket kaffe (och förmodligen annat också för den delen). Det börjar bli pinsamt att le. Brukade vara stolt över mina tänder, men nu är det tvärtom. En tandblekning skulle verkligen förändra hur jag känner mig, och jag skulle definitivt bli gladare och le mer!

 2. Karolina Hallström

  Hej jag har alltid drömt om att vita tänder, tyvärr räcker inte ekonomin till när man måste köpa cellgifter. Hoppas på tur ❤

  Svaret på frågan är: spraytan och massage.

 3. Jenny

  Svar: massage och fillers.

  Motivering: Skäms över mina tänder som ser gula ut, och har funderat på tandblekning både för hemmabruk samt hos tandläkare Men,
  Vågar inte göra det hemma då jag för flertalet år sedan lagat ett hål mellan framtänderna samt en kostnadsfråga. Jag hade blivit så upprymd och stolt om jag fick ett bländande vitt leende, att kunna visa glädjen inombords även på utsidan.

 4. Nina

  Massage och botox.
  Har försökt mig på att bleka tänderna hemma i några omgångar, men det håller inte särskilt länge.
  En professionell tandblekning är något jag önskat mig i flera år. Två barn tätt, och 3 flyttar på bara några få år har inte direkt gjort under för ekonomin 😉 detta hade vart ett fantastiskt avslut på 2017.

 5. Jessica Åkesson

  Massage & filers – läppförstoring!

  Vita och fina vill man vackert kunna le,
  strålande resultat – det vill man ju se.
  Har alltid drömt om att en sån här tandblekning nån gång i livet få testa,
  gör det såklart hos dem som sägs vara de bästa.
  Är väldigt väldigt nyfiken,
  att prova på denna behandling på Alexiskliniken!

 6. Milojka Spasojevic

  Jag ska skaffa en tandställning och har ganska gula tänder så det våre kul om jag får en tandblekning innan tandställningen 🙂

  Andra två behandlingar på Alexisklinik är tex fillers och massage.

  Mvh
  Milla

 7. Rebecka Wikman

  Jag chansar och är med och tävlar 🙂
  Förutom tandblekning kan jag läsa att man kan få massage och/eller botox m.m

 8. hengameh basiri

  Denna vinst vill jag ge til min älskade fästman då han länge velat bleka tänderna men ekonomin varit dåligt speciellt denna månaden då eman oväntade akut operation var tvungen att genomföras och betalas

 9. Ullis

  Ett gnistrande leende som lyser upp ett ensamståendd trött mammaansikte vill jag ha, alla kommer bländas av hur pigg och fräsch jag ser ut! (Kanske tar en helrenovering m massage och spraytan om jag ändå kommer dit)

 10. Felicia

  Resultatet blev ju jättebra, och dina tänder ser ju fortfarande naturligt vita ut!
  Jag skulle själv hoppas på få vinna då en uppfräschning av mina tänder skulle behövas.
  Om man inte vill göra en tandbleking kan man få massage och spraytan på Alexiskliniken 🙂

 11. Nike A E Fritz

  Hej!
  Vill pyssla om mig själv och ge mig all den omsorg jag gett andra nu när min yngste son står i begrepp att flytta hemifrån! Löngtar efter att en ny fas i mitt liv ska ta sin början då jag får tänka på mig. Vilken underbar start att börja med tandblekning för att fira den “nya” kvinnan som inte längre ska vara “bara” mamma! 😄
  Andra behandlingar som Alexis erbjuder är t ex gravidmassage och spraytan.

 12. Sanna Alm

  När man inte har ett perfekt leende så kan man ju åtminstone få fina och vitare tänder! Skulle vara kul att våga le lite mer då. 2 andra behandlingar man kan göra där är även Fillers & Botox! 🙂

 13. Sandra Johansson

  Hej ! De erbjuder bland annat massage och fillers😊 Jag skulle så gärna ge detta till min sambo och pappan till mina 2 små tjejer . Sällan unnar han sig något som verkligen bara är för honom och när han väl gör det är det oftast något i praktisk mening . Men en sak som han pratat länge om är att han skulle vilja bleka tänderna. Med 2 småttingar hemma finns tyvärr inte ekonomiskt utrymme att ge det här till honom så jag håller tummar och tår för att vinna detta som en fars dagspresent. Han skulle bli så glad 😊

 14. Cornelia altemark

  Dem utför fillers & botox samt massage. 😍
  Vilken drööööööm att få blända alla med ett nytt vitt leende såhär i höst och vintermörkret. 😁😁😁
  Jag menar, vem blir inte glad av ett leende?
  Så win win, jag vågar le igen och får fina tänder samtidigt som jag sprider glädje åt andra ❤️

 15. Anneli Åberg

  Alexiskliniken utför även massage, läppförstoring och fillers.
  Jag dricker mycket kaffe och har sedan gammalt många lagningar.
  Efter att ätit värkmediciner i drygt 6 månader i väntan på en nyligen utförd höftledsoperation så tycker jag mina tänder är i behov av blekning med en naturligt nyans.

 16. Annelie Åberg

  Alexiskliniken utför även massage, läppförstoring och fillers.
  Jag dricker mycket kaffe och har sedan gammalt många lagningar.
  Efter att ätit värkmediciner i drygt 6 månader i väntan på en nyligen utförd höftledsoperation så tycker jag mina tänder är i behov av blekning med en naturligt nyans.

 17. Malin

  Åh, jag är en 42 år gammal 4-barnsmorsa, och mina tänder börjar få en tantgulaktig färg… Har velat testa att bleka i flera år! Håller tummarna för mig själv 😉

  Alexiskliniken utför även massage och fillers.

 18. Lisette Johnsson

  Hej Göteborgsmamman!
  Dem utför:
  ~fillers & botox
  ~massage

  Har alltid velat göra mina tänder vitare. Man ser jäkligt fräsch och sund ut. Anledningen till att jag inte utfört tandblekning innan är för att min häst äter upp mina pengar :’D hade varit jätte roligt att få ha de vitaste och gladaste smilet!

  Kramar från Lisette

 19. Christin Börjesson

  Jag har precis fått barn och skulle jätte gärna vilja unna mig själv något 🙂 både så man känner och ser lite fräschare ut 😍
  Kliniken erbjuder mycket men bland annat massage och botox ☺️

 20. Jeanette

  Jag skilde mig förra året och börjar äntligen må bra igen! Igår var jag hos frisören och gav henne fria händer vilket resulterade i en ombre som jag älskar! Nästa förändring är förhoppningsvis en tandblekning! 🙂

  På Alexiskliniken kan man, utöver tandblekning, t ex få massage eller göra en läppförstoring.

 21. Eva Kärlin

  Jag har haft mycket smärtsamma och kostsamma tandproblem i år. Nu har besvären kommit tillbaka och jag måste behandlas på nytt.. Det skulle vara en underbar gåva att efter mina problem är lösta få en tandblekningsbehandling!

 22. Sandra Ostanek

  Hej GöteborgsMamman!
  Gud vad snygga och vita dina tänder blev, såna fina skulle jag också vilja ha 🙂
  Svar på frågan – massage, botox

 23. Ana

  Hej!
  Ana heter jag och bor i Göteborg, är tvåbarnsmamma och har nyligen börjat att jobba på heltid efter universitetsexamen. Barnen är stora nu och när jag tittar tillbaka ser jag att jag alltid har prioriterade dem (det måste vara så!), men jag vill också unna mig något speciellt. Det var länge sedan att jag kände mig vackert så hjälp mig att vinna tillbaka min självförtroende där första steget blir att visa en fint, vit leende
  Tack!.
  På Alexiskliniken kan man göra botox behandlingar, massage, läppförstoringar m.m.

 24. Andreas Nilsson

  Hej jag är en kille på 24 år och har alltid velat göra en tanblekning men pengarna har aldrig funnits så skulle verkligen va kul att vinna det. blir nog en blogg och bilder som jag lovar att lägga upp om jag vinner! 😉
  Svaret på frågan är: Botox, massage, spray tan m.m 🙂 Önska mig lycka till.