Renoveringstankar. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Renoveringstankar.

God morgon!

Jag har slagit mig ner på Espresso House och har precis träffat en av tjejerna som jobbar på Jollyroom. Hennes norska dialekt gör mig alldeles glad rakt in i själen och det påminner mig också om att jag måste besöka dem någon dag – det var alltför längesen!

Hoppas att ni mår fantastiskt! Det är torsdag och snart är det helg. Jag som bestämt mig för att hålla mig ifrån godis tills på lördag föll såklart dit igår när Fredrick kommer hem med mina absoluta favoriter: nötcreme i pralinform. De är ju alldeles för goda! Annars mår jag fint och tycker den här veckan har rullat på fint. Vad jag behöver göra nu är att fixa klart med julkalendern så att jag kan skicka ett utkast till företagen och isåfall ändra det sista som behöver ändras. Jag ser verkligen fram emot att få visa den för er så mycket! Renoveringstankar

Idag skulle jag träffat en fin vän som jag lärde känna på Bjertorp Slott, men det blev tyvärr inte så idag. Hon blev tvungen att jobba och jag fick glatt hitta på något annat 🙂 Så blir det ibland! Jag tycker verkligen inte att någon ska ha dåligt samvete eller ta illa upp heller för den delen – ställer man in något så är det av en anledning. Att inte orka är också en anledning och inget man behöver ta personligt.

Men VET NI VAD? Vi ska börja renovera hemma! Ni har ju inte fått se alltför många bilder från köket och det av den enkla anledningen att den delen av lägenheten ser såå tråkig ut. När vi (Fredrick) slipade golven för 2-3 år sedan så var golvet i köket målat i vitt. Vad tror ni hände när vi då slipade det? Jo, den vita färgen försvann PÅ brädorna, men inte in emellan, vilket betyder att vi har ett ljust furugolv med vit färg lite här och var. Inte vidare snyggt, men heller inte ofixbart 🙂
Nu ska vi få det här köket att skina!
Vad tycker ni är måsten i ett kök? 🙂 Vad måste vi ha med liksom? Renoveringstankar!

Nu är det julkalendersfix! Hoppas ni får en fin dag <3

Kram.

Renoveringstankar Renoveringstankar Renoveringstankar Renoveringstankar

Åh, jag fullkomligt älskar hösten – även om det är rått och ruggigt för det mesta. Dagarna när solen tittar fram är ju obeskrivliga.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons