Julkalendern 2017. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Julkalendern 2017.

Hej fredag!

Åh, vilken mysig och produktiv morgon vi har haft här hemma. En sån där riktig mysmorgon med långfrukost och lek. Emilia vaknade 5:30 imorse så det känns nästan som om det borde vara eftermiddag nu 🙂
Fredricks mamma fyller 65 idag så vi ringde för att sjunga och gratta henne när Elise vaknat vid 9. Tjejerna lovade att sjunga med, men var helt knäpptysta när mamma tog ton. De blev väl skräckslagna, haha 🙂julkalendern

Igår kväll satt jag uppe väl länge och fixade med julkalendern, men nu har jag äntligen fått maila ut till alla företagen för att stämma av allt vi kommit överens om. Kan det inte vara den 1a december idag?! Visst eggar jag upp hela den här julkalendersgrejen? Haha! Men jag tror verkligen att ni kommer tycka om den! 8 st av luckorna kommer vara anpassade till er med barn, medan de resterande kommer vara för er med, men även för er utan barn. Bra va? 🙂

När barnen kom hem från förskolan igår så gjorde vi varm choklad med grädde för att fira in helgen lite. Idag har vi inga direkta planer utan ska bara ta varje minut som den kommer. Jag ska städa lite här hemma så att det doftar gott och fräscht inför helgen – fredagsstäd när det är som bäst!

Hoppas ni får en magisk fredag och en grym helg! Lite senare idag kommer det upp en haul här i bloggen i samarbete med Bubbleroom och Dimoda – missa inte den 🙂 Glöm inte heller att tävla om en tandblekning till ett värde av 4500:- här! 🙂

Kram.

julkalendern bebis tomtevarm choklad varm choklad varm choklad varm choklad varm choklad varm choklad

En mysig eftermiddag igår med mina tjejer. Varm choklad och skumtomtar – blir det bättre?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Hur sover Emilia på dagen och natten? 😊 har hon fått rutiner? Sover hon bra i egen säng? Har en fyramånaders som helst sover på mig på dagen eller i vagnen vilket ibland är svårt med en energifylld 2,5 åring med 😅

  1. goteborgsmamman
   Malin Stensson

   Hej goding!
   Om 3 dagar blir Emilia hela 6 månader – är inte det galet?! Hon har sedan dag 1 vaknat 1 gång varje natt och jag förstår verkligen hur lyckligt lottade vi är med det. BVC sa förra veckan att vi skulle försöka få bort nattmatningen när hon blivit 6 månader och med både Elise och Julia krävdes det 2 vakna nätter för att de skulle acceptera vatten istället. 3e natten ville de inte ha det heller utan sov från kväll till morgonen därpå. Sedan 2-3 veckor tillbaka sover hon i spjälsängen som Julia hade tidigare. Nu sover Julia i egen säng i eget rum och Emilia har tagit över sängen bredvid mig 🙂
   Jag TROR att mycket är en vanesak och att det kan vara tufft att avvänja de små från något de själva tycker om. Men jag förstår att det känns som om du inte riktigt får det space du behöver (som vi alla behöver!) och därför tror jag att du får bestämma dig för att INATT sover hon i egen säng. Det kommer vara tufft, men visa att du finns där med varma händer och lena röster. Kanske hade det gått att ha henne bredvid dig i sängen, sen i babynest och sen så småningom lyfta över henne till en egen säng. Kanske med något som luktar dig – en tröja eller liknande? 🙂
   Lycka till och berätta gärna hur det går 🙂 <3 Kram!!

Annons