Bamse, nu kommer vi! :) – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Bamse, nu kommer vi! :)

I inlägget förekommer reklam för Bubbleroom i form av annonslänkar.

God morgon!

Idag gäller det bäjbs – idag ska vi till Scandinavium på Bamse-event! Och vad kräver ett Bamseevent om inte en Bamsepyjamas, så igår smet jag och tjejerna förbi Lindex för att mötas av den här röda skönheten till Elise. Julia ville väldigt bestämt inte ha någon, utan hade redan siktat in sig på Anna-tvålen (Anna från Frost ni vet – i dockform med tvål i – klart hon var i himmelriket!). Jag frågade och sa att hon kunde få både och, men hon puttade bort Bamse och ut kom vi med en pyjamas istället för två. Nåja, hon blev inte avundsjuk när kvällen kom utan höll hårt om sin Annadocka istället. En annan sak de fick med sig hem var My Little Pony-smink – både hårmascara och rouge. Därav Elises rosaaktiga färg i ansiktet på en av bilderna, haha. Hon älskade det!

Föreställningen idag börjar klockan 11 så jag tänker mig att vi smiter härifrån strax efter 10. Jag kommer filma och göra en vlogg till er (jag har verkligen kommit in det här med vloggar nu känner jag! haha! Övning ger färdighet! 🙂 och självklart ta en herrans massa bilder. Åh, det ska bli så kul! Jag är säker på att tjejerna kommer att tycka om det.
Är det någon mer som ska dit? 🙂 

Så nu blir det frulle och sedan börjar vi göra oss iordning. Fredrick hade med sig en ny matta till köket igår, men som var så tung att vi aldrig orkade rulla ut den, haha. Jag har ju nämnt vårt tråkiga golv där ute och nu blir det dolt alldeles perfekt innan renoveringen kan börja. Tjoho!

Hoppas ni får en härlig lördag!

Kram.

bamse bamse bubbleroom bubbleroom bamsepyjamas bamse

Elises pyjamas är från Lindex // Här hittar du min topp och mina byxor och klockan finns här

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons