Bamse på turné – Vlogg och en herrans massa bilder. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Bamse på turné – Vlogg och en herrans massa bilder.

God morgon på er!

Hoppas ni mår underbart. En känsla som jag fullkomligt älskar på söndagar är den nyktra. Jag är så glad att lördagarna med fokus på fest och alkohol är long-gone och att jag istället vaknar upp med en härlig, pigg känsla i kroppen och redo att ta mig an dagen från första stund. Vi kan vara på kalas och ha sena kvällar, men valet både Fredrick och jag gjort att skippa alkoholen i stora mängder är det bästa val jag har gjort 🙂 Bamse

Idag är det söndag och Fars Dag säger kalendern. Ska ni fira pappa på något sätt? Vi ska se till att skämma bort Fredrick rejält här hemma – den grymma pappa som han är 🙂

Igår var vi ju på Bamse på Scandinavium och jag har inga ord för hur lyckliga tjejerna var. På väg dit mötte vi barn och jag insåg att Julia skulle komma till att bli en av de allra minsta. Jag blev lite nervös för om hon skulle klara att sitta still där inne en timme, men det gick verkligen hur bra som helst! Det var en fantastisk föreställning med mycket sång och där de lät barnen vara delaktiga genom att fråga frågor. Jag gjorde en vlogg från gårdagen så där ser ni lite klipp från showen också 🙂
Ticketmaster – som vi fick biljetterna från – har nu även en superenkel tävling där du kan vinna presentkort på 1000:-. Det enda du behöver göra är att rösta på ditt favoritevenemang här.

Efter Bamse åkte vi hem till min pappa och spenderade resten av kvällen där. Vi åt middag, efterrätt och pratade om allt mellan himmel och gjort. Elise och Julia såg vi inte på hela kvällen – de var fullt upptagna med att hänga med min syster inne i hennes rum 🙂

Idag ska vi hem till Fredricks föräldrar och fira hans mamma lite i efterskott. Hon fyllde ju år i fredags, men bättre sent än aldrig 🙂

Hoppas ni får en härlig dag!

Kram.

bamse på turné bamse på turné bamse på turné bamse på turné bamse på turnéBamse Bamse Bamse Bamse Bamse Bamse Bamse Bamse Bamse Bamse Bamse Bamse Bamse  Bamse

Igår var vi på Bamse på turné här i Scandinavium. Efteråt åkte vi hem till min pappa för att äta middag, efterätt och bara mysa. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons