Dagmamma 100% & Emilias styrkeutveckling. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Dagmamma 100% & Emilias styrkeutveckling.

God morgon!

Hoppas ni mår bra och att ni klarat er från alla tråkiga förkylningar. Jag tar en D-vitamin varje morgon och på något sätt tror jag varenda morgon att det är en C-vitamin. Inte riktigt samma sak kanske, men för en hundradels sekund glömmer jag av att tabletten ska göra mig piggare och inte friskare. Eftersom min hjärna då tror det, så håller den sig även frisk. Någon typ av placeboeffekt som gör att den ger kroppen kraft till båda delarna. Bra va? Haha 🙂 dagmamma

Varje måndag morgon – tidigt – får jag ett mail i min inkorg från en vän till min mamma; Olof Röhlander. För varje måndag morgon börjar han med att peppa alla som vill i form av ett digitalt pepptalk som han själv skriver under med ‘din termos i gryningen’. De här mailen är verkligen så himla bra och utan att vara jävig så kan jag rekommendera dig att du skriver upp dig på hans maillista.

Ibland läser jag, ibland inte. Det beror lite på hur morgonen ser ut här hemma och även om mailen inte är särskilt långa så vill jag kunna  smälta dem utan massa avbrott. dagmamma
Imorse läste jag. Rubriken löd “vad hände med oss?” och handlade om hur – trots allt vi lärt oss genom separationer, förluster, konflikter och misstag – vi aldrig är 110%  nöjda med hur vi lever. Olof menar att det borde bli enklare att leva ju äldre vi blir, men istället går vi från en lugn till en jäktad tillvaro och bekymmerslösa till skuldtyngda.
Det är svårt att återberätta det, men jag tycker verkligen att ni ska läsa det – man får sig en liten tankeställare. Dagens nyhetsbrev kommer upp på samma ställe som du skriver upp dig för nyhetsbrev. Jag såg precis att det är över 100.000 som prenumererar på detta brev – det är ju galet många?!

Idag är jag ensam med barnen hela dagen eftersom Fredrick då jobbar hela dagen och sedan har de företagsmiddag i anslutning till detta ikväll. Så jag är 100% dagmamma idag – fyndig rubrik, eller hur? 😉 Ibland skrattar jag lite åt mina egna skämt ska ni veta. Men vad vore livet utan kärlek och humor till en själv?

Jag hoppas jag peppar er lika mycket som jag vill här inne. Att jag ger er ett litet leende när ni kikar in eller tipsar om något bra. Kanske visar jag er någon bild ni tycker extra mycket om eller så skriver jag något som ni behöver höra just där och då.
Igår kom det fram en vacker kvinna på H&M och berättade att hon följer mig och min vardag och det är ju precis såna saker som ger mig en liten kick i att få visa er mer. Jag vill ju att ni ska få lite av allt 🙂 Så är det något mer ni vill se mer av så får ni hojta!

Nu ska jag dricka upp kaffet, mysa lite med Emilia och vänta på att systrarna vaknar. dagmamma

Ha en fin start på veckan och glöm inte att kika in senare för att se vem som blev vinnaren av ett bländande leende!

Kram.

dagmamma dagmamma

Alltså kolla på den här lilla apan! Hon kör plankan varje dag och klarar betydligt mer än någon annan i familjen gör, haha. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons