Crayola Color Wonders: pennor som bara funkar på papper. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Crayola Color Wonders: pennor som bara funkar på papper.

God morgon lovies!

Åh, tisdagmorgon. Barnen är lämnade på förskolan, Emilia sover och jag har äntligen fått smaka på dagens första kaffe. Den här stunden är helig för mig. Det här med egentid känns ju som ett riktigt halleluja-moment sen man fick barn. Jag tror att den är minst lika viktig som tiden med de små just för att orka med all lek, planer, fix, planering men också alla bråk, tårar och viljor som de små har. Jag hoppas att du tillåter dig att inte orka ibland för att verkligen ta vara på tiden när du sprudlar av energi. Vi är mänskliga, varenda en av oss. Crayola

Tisdag idag alltså! Jag ska sitta här på Espresso House (ja, igen – men just den på avenyn är ju bara så barnvagnsvänlig!) och jobba lite innan jag ska ner och träffa butikschefen på Dimoda i Nordstan. Vi ska se över lite inredning att ha hemma nu i jul och sen finns det lite andra saker som jag drömt om där nere. Har ni varit där förresten? Underbar butik! Många av kläderna jag visar upp här i bloggen kommer ju därifrån, men ni får tänka på det att Mirelle (som märket heter) kommer i begränsade upplagor, så det gäller att vara snabb 🙂 I veckan tror jag den populära pälsjackan som många frågat om, kommer in.
Jag funderar på om jag ska vlogga lite när jag är där nere så ni får se butiken. Vi får se om jag kan klippa ihop något bra helt enkelt 🙂

På tal om vlogg! Igår lös som starkare än på länge här i Göteborg. Tjejerna och jag passade på att promenera i det fina vädret innan vi mötte upp svärmor hemma för en kaffe. När vi var ute gick vi förbi leksaksaffären för att köpa hem lite pyssel. Jag var inne på pärlor så att vi kunde stryka ut såna där figurer och hänga upp, men icke – det skulle målas bestämde bossarna i familjen. Vi fick dock testa en perfekt grej som jag kan rekommendera att ni som gärna slipper kritstreck på väggar och möbler köper. Kolla in videon bara! Crayola Color Wonders heter dem och går att köpa här. 

Nu ska jag fortsätta sippa på kaffet och sen kilar jag iväg. Det här blir en bra dag!

Kram.

crayola crayola crayola

Ett himla bra födelsedagstips om jag får säga det själv. Och snällt mot både föräldrar, möbler och väggar 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons