Dagens nyttiga frukost och fotografering. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Dagens nyttiga frukost och fotografering.

Hej på er!

Hoppas ni haft en bra start på denna onsdag. Jag är sådär sjukligt kissinödig, men har ställt Emilia (som sover i sin liggdel) precis vid badrumsdörren och är så rädd att väcka henne, haha. Jag behöver verkligen den här lilla stunden för mig själv tillsammans med en varm kopp kaffe och datorn.

När jag lämnade tjejerna på förskolan imorse så pratade vi om morgondagen. Det är EU-möte här i Göteborg och framkomligheten är minst sagt begränsad. Personligen tycker jag väl kanske att de borde leja bort den här typ av möten till någonstans där de inte påverkar så många människor, men nu är det som det är 🙂 dagens nyttiga frukost
Lyxen med att vara hemma med Emilia är dock att kunna ha barnen hemma under de här dagarna, så Elise och Julia stannar hemma imorgon istället. Vi ska försöka hitta på något roligt, utan att röra oss alltför mycket ute på gatorn. Jag är lite rädd att det kommer vara alltför oroligt.

Efter att tjejerna var lämnade imorse bestämde sig Jenny och jag för att ta en kaffe i det kalla vädret. Jennys man hängde på för lite plåtning och var en himla trevlig pjäs 🙂 Det är så himla kul med folk som är öppna och som gärna vågar hänga på – trots att man kanske inte riktigt känner varandra. Och hur hittar man annars nya bekantskaper om man inte vågar testa? 🙂 Det blev en väldigt rolig och pratglad stund innan jag var tvungen att smita. Tusen tack för idag! <3

Nu ska jag och Emilia (som precis vaknat) mysa lite här hemma. Jag behöver värma mig med lite mer kaffe och sedan bär det av ut igen för att köpa mjölk, hämta paket och sedan plocka upp Elise och Julia. Lite sugen är jag på att julpynta lite här hemma och kanske till och med baka lussekatter. Ni som följer mig på Instagram kunde igår se att det började julpyntas här hemma med både ljuslykta och adventsljusstake.
Har ni börjat julpynta hemma än? 🙂

Ha en fin dag!

Kram.

dagens nyttiga frukost dagens nyttiga frukost dagens nyttiga frukost dagens nyttiga frukost

Efter gårdagens fråga på Instagram så kunde jag inte annat än att byta frukost idag, haha. Gott var det!
Den vackra skålen kan ni hitta här.
dagens nyttiga frukost dagens nyttiga frukost

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons