5 mobilbilder från Fars Dag. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

5 mobilbilder från Fars Dag.

Hej!

Ibland när jag fotar med mobilen så är jag lite löjlig och tycker inte de har kvalité nog för bloggen, men igår slog det mig: det är ju faktiskt lite mer personligt om ni får lite ful-bilder ibland också? Motiven är ju oftast helt okej 😉 <3

Här är 5 bilder från Fars Dag. Fredrick fick byta däck på bilen dagen till ära och använde sig av min morfars gamla verktyg – där och då smalt mitt hjärta lite. Gud, så känslig jag är, haha. Fredrick fick en påse chokladtryfflar och en ölöppnare i fars dag present, hans pappa choklad och Fredricks mamma fick vita rosor och choklad för att hon fyllt 65. Hipp, hipp, hurra!

Tusen tack för all den magiska fikan svärmor!

Kram.

fars dag fars dag fars dag fars dag fars dag

Ibland tycker jag – om jag tittar på andras bloggar – att mobilbilder kan göra bloggen mer personlig. Så har jag aldrig tänkt när det kommit till min egen, men nu så – nu ska jag våga lägga upp lite mer 🙂 Här är 5 mobilbilder från Fars Dag! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons