Barnkök från Jabadabadoo. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Barnkök från Jabadabadoo.

I samarbete med Jollyroom.

Hej på er!

När Fredrick och jag kom hem från Falkenberg Strandbad så hade vi även hämtat hem två paket till tjejerna varav det ena var ett sprillans nytt barnkök från Jabadabadoo med en herrans massa tillbehör. Gissa om de blev glada?! I vanliga fall brukar de tröttna på sina leksaker efter ett par dagar, men det här köket har vi till och med fått placerat i vardagsrummet för att de ska kunna  få spendera lite tid med sina föräldrar också och inte bara vara inne i sitt rum hela tiden, haha.

Detta barnkök är på rea just nu och kommer som sagt från Jabadabadoo. Bordet och stolarna kommer från Woodlii. Alla tillbehör till köket hittar du här. Ett litet julklappstips till barnen helt enkelt 🙂

Kram.

barnkök från Jabadabadoo  barnkök från Jabadabadoo barnkök från Jabadabadoo barnkök från Jabadabadoo barnkök från Jabadabadoo barnkök från Jabadabadoo barnkök från Jabadabadoo barnkök från Jabadabadoo barnkök från Jabadabadoo  barnkök från Jabadabadoo barnkök från Jabadabadoo barnkök från Jabadabadoo   barnkök från Jabadabadoo   barnkök från Jabadabadoo barnkök från Jabadabadoo barnkök från Jabadabadoo  barnkök från Jabadabadoo  barnkök från Jabadabadoo  barnkök från Jabadabadoo barnkök från Jabadabadoo barnkök från Jabadabadoo

Barnens nya kök från Jabadabadoo – perfekt som julklapp nu när det är på rea också 🙂
barnkök från Jabadabadoo barnkök från Jabadabadoo barnkök från Jabadabadoo

I samarbete med Jollyroom.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons