Supermorsa vaknar av superbajs. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Supermorsa vaknar av superbajs.

Good morning and Happy Friday!

Hej på er mina sköna. Hur mår ni? Har ni sovit gott? Jag känner mig mer än laddad inför den här fredagen och känner verkligen att trots de tidiga timmarna så har jag vaknat på ett strålande humör. Hade vi inte haft Julia så hade vi enkelt kunnat sova till 12 varje dag – de andra två är riktiga sjusovare. Men jag älskar att gå upp tidigt och även om det inte är vidare sexigt de 2 första minutrarna så är det helt okej så fort man hunnit vakna till 🙂 Håller ni med? 
Imorse blev det dessutom till att vakna med råge; Julia ropar ‘bääääääbis’ till Emilia och när Emilia börjar röra på sig så byter Julia ord till ‘hihi, bajsat!’. Det tar någon sekund, men sen fattar jag: Emilia har skitit ner sig. Jag går upp och mycket riktigt: det rosa lakanet var numera brunt. Välkommen till livet som förälder. supermorsa

Igår fick ju tjejerna vara hemma. Fredricks föräldrar trotsade alla trafikhinder och tog bussen in för att ta en kort promenad med oss ute på stan. När vi lyckats hitta en buss som de kunde ta hem så svängde tjejerna och jag förbi Saluhallen för att köpa med oss lite färskt bröd till mellanmål. Elise älskar verkligen att vara ute och säger alltid “inte hem” så fort vi inte varit ute tillräckligt länge. Det är på gott och ont – man får vara ute lite längre än man tänkt många gånger, men har vi inte möjlighet till det så känns det som om jag gör henne besviken på något sätt. Hon vill ju vara ute och leka – inte sitta inne i en lägenhet. Men de där skuldkänslorna kommer väl alltid finnas där gissar jag på 🙂

När middagen stod på bordet igår fick jag en känsla av att vilken supermorsa jag är! Jag har aldrig känt så förut, men nu fick jag stannat upp och blickat ut över bordet där Julia febrilt satt och vibrerade med tallriken på bordet. Hur hinner jag med att göra en tacopaj en helt vanlig torsdag under tiden jag roddar med 3 barn? Jag log och egoboostade mig själv i tanken. Det måste man – man måste ge sig själv cred!

Idag ska Emilia på läkarbesök vid lunch, men annars har vi inte mycket planerat. På grund av EU-toppmötet så jobbar Fredrick hemifrån idag annars hade han fått spendera natten någon annanstans gissar jag på 🙂 Jag hoppas verkligen att ni slipper drabbas av alla avstängningarna – det är ju mysigast om alla får spendera fredagskvällen hemma <3

Hoppas ni får en härlig fredag och stor kram till er alla!

vinter bloom bäddset skip hop småbarn småbarnslivet mammablogg Gothenburg tulpaner supermorsa  supermorsa  supermorsa tacopaj tacopaj

Igår fick jag en egoboost när jag stod vid middagsbordet. Jag funderade på hur sjutton jag hann laga en tacopaj samtidigt som jag roddade med 3 barn – och allt utan att vara under stress! Det var ett kvitto på att jag blir bättre och bättre på att vara mamma på något sätt. Som om jag lär mig nya saker varje dag och applicerar dem i vardagen. Vi är alla magiska – vad gör dig till en supermorsa eller superfarsa? 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons